Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 0°C Még több cikk.

Sütő Enikőt a szülinapi útján összehozta a sors Stinggel

"Ő egy csoda számomra, egy igazi szellemi vezér, akivel spirituális úton érzek rokonságot" - mondta az énekesről az egykori modell, aki egyébként azt vallja magáról, hogy nem egy "celebfan".
Minden bizonnyal az idei marad az egyik legemlékezetesebb születésnapja Sütő Enikőnek, aki Rómában találkozott és privátban cseveghetett szellemi vezetőjével, Stinggel.

Nem sok celebért van oda, és nem is egy rajongó típus az egykori Fabulon-lány, aki ezt nem is titkolja. Egy sztár azonban számára is létezik a vi­lágon, akire régóta felnéz, aki pedig nem más, mint Sting. Enikő ugyanis úgy érzi, hogy igazi lelki társak a 66 esztendős ír világ­sztárral - írja a Bors.

Mint tudott, Sting anno, a jó­ga világába csöppenve, először csak fizikálisan, majd mentálisan és spirituálisan is fejlődött, ami egy teljes életmódváltáshoz ve­zetett.

Sütő Enikőről is köztudott, hogy nem átlagos gondolkodású, nyitott a természetfelettire, és régóta fürkészi a lélek rejtelmeit. Rendszeresen elvonul a természetbe, amikor úgy érzi, a világ, amiben él, sokat kivesz belőle. Ilyenkor erdei meditációs táborokban építi újra a lelkét, ahol belső utazásokat tesz, és ahol a természet közelsége és a szeretet mozgatórugója a gyógyír.

A sors pedig összehozta a két spirituális hírességet, s Enikő és Sting személyes találkozása óta a kapcsolat és a kölcsönös szimpátia is kialakult köztük.

Meg kell mondjam, nem va­gyok egy celebfan, csak elfogadom, hogy vannak, és elismerem, hogy van közülük, aki zseniális zenész. De Sting számomra más. Majdnem minden itthoni koncertjén ott voltam, és abszolút érzem, hogy mennyire egyforma gondolkodású velem. Tudom, hogy ugyanúgy vélekedik az emberiségről, ahogy én, és hogy elhivatottan, a művészetén át próbálja kifejezni ma­gát. Ő egy csoda számomra, egy igazi szellemi vezér, akivel spirituális úton érzek rokonságot

– mondta a Borsnak Enikő, akinek születésnapi ajándék volt a nagy találkozás.

Egy véletlen folytán, Rómában találkoztam vele. A délelőtti órákban futottunk össze és egy nagyon közvetlen, rettentően helyes párbeszéd alakult ki köztünk annak ellenére is, hogy egyébként na­gyon védik, legfőképp a zenésztársai. De az univerzum is így szervezte, hogy nekünk találkoznunk és beszélnünk kellett, ráadásul pont a születésnapi utamon

– vélekedett a modell, aki fotózkodott is Stinggel, és a közösségi oldalán is megosztotta a felejthetetlen élményt.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megnősült a Tankcsapda frontembere

Megnősült a Tankcsapda frontembere
A zenekar adott hírt Lukács László és kedvese nagy napjáról. Tovább olvasom