Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

Szegeden történt - Szemtanú szerint dühből ütötte meg Weisz Fannit a férje

Sándor János úgy érzi, a modell komoly bajban lehet, hisz látta, amikor a férje megütötte.
A szeme előtt ütötte hátba a modellt a férje, Hajmásy Péter – nyilatkozta lapunknak Weisz Fanni barátnője, Szabadi Diána. Fanni azóta egy másik fórumon jelezte: jogi útra is hajlandó terelni az ügyet, hogy tisztázza férjét a vád alól. Az ügyben azonban fordulat történt: felkereste a Bors munkatársát Sándor János, aki szintén az eset szemtanúja volt. - írja a BorsOnline.
 
Fotó: BorsOnline
Fotó: BorsOnline

Megdöbbentett Fanni állítása, ugyanis az én szegedi ingatlanomban történt az említett eset, a konyhai étkezőben. Ott voltam az eset idején, láttam, mi történt. Amit a Dia állít, az valóban megtörtént: a két lány jelelt egymással, ettek, és valamiért Péter hátba vágta Fannit. Meglátásom szerint ez dühből történt, Péter azt akarta, hogy a lányok ne jeleljenek tovább valamilyen té­máról. Megpróbáltam akkor teljesen semlegesen viselkedni, de már akkor is látszott: Fanni nincs jó kezekben.

– mesélte a döbbenetes esetről János.
 
Fotó: BorsOnline
Fotó: BorsOnline

A szegediek között köztiszteletben álló férfi évekkel ezelőtt Dián keresztül ismerte meg Fannit és édesanyját, Ágnest. Elmondása szerint rendkívül kedves, életvidám lány állt akkor előtte, de ma már árnyéka régi önmagának.

Úgy látom, bajban van. Az eset idején is valami rejtélyesség lengte őket körül. Fanni sokat volt velünk, míg Péter az ügyeit intézte. Ami a legfeltűnőbb volt, hogy az együtt töltött időben állandóan Péter kezelte Fanni kommunikációs eszközeit. Amióta együtt vannak, feszültebb lett a kommunikációja. Aggódtam érte, többször írtam neki, hogy ha baj van, jelezzen, és segítünk. Ahogy Diát, úgy engem is letiltott a közösségi felületeiről. János szerint Diát megviselték a történtek, az, hogy látja, barátnője élete félrecsúszott.

Fotó: BorsOnline
Fotó: BorsOnline

– Egy normális kapcsolatban a felek a családi békére törekednének, fontos lenne, hogy Fanni és édesanyja, Ág­nes tisztázhassa a kapcso­latát, és ebben a férjé­nek is kötelessége len­ne támogatni kedvesét. Szerettük volna, ha Fanni és a férje reagál cikkünkre, de tegnap nem értük el őket.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ufót filmeztek egy helikopterről - Videó

Ufót filmeztek egy helikopterről - Videó
Az ufót szeptemben 10-én kapták lencsevégre az amerikai Oaklandben. Tovább olvasom