Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Televízióban keres férjet Emese, a 28 esztendős szűz - fotó

Arisztokratikus értékrenddel rendelkező urat keres férjül a fiatal lány.
Gyönyörű és fiatal, és ami igen ritka: még szűz. Bálint Emese most egy gigantikus casting keretében keres magának férjet – írja a Bors.

A 28 esztendős szűz színész-énekesnő néhány hete először az RTL Klub Fókuszának kamerái előtt mesélt, csak a manapság kü­lönlegesnek számító életéről. Emese nem csak érintetlen, még nem is csókolózott soha életében. Most mégis arra készül, hogy akár kamerák előtt keresse meg élete párját.

– Napi több száz levelet kapok. Eddig csak olyan férfiak jelentkeztek, akikkel a randevúig sem ju­tottunk el – árulta el a lapnak Emese.

A fiatal lánynál igazán magasan van az a bizonyos léc, amit a je­lentkezőnek meg kell ugrania. Arisztokratikus értékrenddel rendelkező, negyvenes évei­ben jár urat keres.

– A férjem legyen figyelmes, odaadó, őszinte, olyan, aki a te­nyerén hordoz, és a csillagokat is le­hozná értem az égről. Cserébe ezt természetesen én is megtenném – mondta.

Perverz leveleket még nem kapott, inkább elismerést és tiszteletet.

– Ebben az erkölcstelen világban, kiváltképp a művészek körében nagyon ritka ez az erény. Szeretném megmutatni, hogy így is lehet, sőt érdemes élni – mondta a Borsnak Emese, aki jelenleg több televíziótársasággal is tárgyal a lehetőségekről.

Emese fotójáért kattintson ide! >>
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Faljuk fel Japánt a sakura idején!

Faljuk fel Japánt a sakura idején!
Cseresznyevirág a gasztronómiában. Tovább olvasom