Délmagyar logó

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Törőcsik Mari egyszerűen nem tudja elérni Andy Vajnát

A legendás színésznő még nem tudta elérni Andy Vajnát, hogy tiltakozzon nála Kárász Robi kirúgása miatt.
A Bors számolt be róla elsőként, hogy Tőröcsik Marit igencsak meglepte, hogy Kárász Robit kirúgták a TV2-ből. Akkor azt mondta, hogy fel fogja hívni a TV2 tulajdonosát az üggyel kapcsolatban. Most kiderült, hogy ezt még nem tette meg, az ok prózai: nem tudja a filmes mogul telefonszámát - írja a BorsOnline.

– Sajnos még nem tudtam megszerezni Andy Vajna telefonszámát. Azért szeretnék vele beszélni, mert szerintem annyi dolga van mostanában, hogy nem tud arról, hogy kirúgták Kárász Robit. Az pedig, hogy mi folyik a tévében mostanában, nem kommentálnám. Én már elmúltam 80 éves, eleget harcoltam, és álltam ki másokért. Most már inkább hagyom a fenébe az egészet, leszámítva ezt az egy dolgot - fejtette ki az ACNews-nak Törőcsik Mari.

A színésznő évek óta ápol jó kapcsolatot Kárásszal, több közös kezdeményezésük is van, például a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány, ahol hírességek macijait árverezik és és a befolyt összeget jótékonyságra fordítják.

Mint ismert, a TV2 botrányai akkor kezdődtek, mikor pár hete kinevezték az új hírigazgatót, Kökény-Szalai Vivient, aki a Story Magazin főszerkesztője volt korábban és alig volt tévés tapasztalata, mindössze a FEM3-on vezetett műsort egy rövid ideig. Azóta többen felmondtak, másokat kirúgtak a csatornától, főleg a Tényekből és a Mokkából. Kárász mellett például Vujity Tvrtko is távozott.
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A vakok és gyengénlátók facebookozását segítő fejlesztés készült

A vakok és gyengénlátók facebookozását segítő fejlesztés készült
Felismeri a közzétett képek tartalmát, leírást készít róluk, majd fel is olvassa a szöveget a Facebook új fejlesztése. Tovább olvasom