Délmagyar logó

2019. 07. 20. szombat - Illés 17°C | 29°C Még több cikk.

Trump tovább trollkodik a Twitteren

Kétségtelen, Trump imádja a Twitter felületen átadni magvas gondolatait, ma sikerült egy új szót is kreálnia, ami azóta izgalomban tartja az internet népét.
Az amerikai elnök, Donald Trump tweetjeinek kereszttüzébe legtöbbször az őt ostorozó sajtót szokta állítani, és ezen a szokásán most sem változtatott. Bejegyzését most is a sajtónak szentelte volna, de a mondat végén jön egy szó, ami teljesen értelmetlenné teszi a mondatot, és egyben új dimenzióba is emeli az angol nyelvet. A varázsszó: "covfefe". Ez a szó pedig angolul nem bír jelentéssel, vagy legalábbis eddig.

Forrás: Twitter

Ugyanis az internet népe kapott az alkalmon, és el kezdték felfejteni a rejtélyes jelentését a szónak és a bejegyzés keletkezésének körülményeit. Egyesek úgy vélik Trump ittasan ragadhatott telefont, míg vannak akik szerint egyszerűen félrepötyögte az elnök az üzenetet.

A bejegyzést azóta eltávolította - körülbelül 6 órába telt a folyamatot kivitelezni - , de Trump nem hagyta annyiban, rátrónfolt az őrületre a következő tweettel: "Na, ki találja ki a "covfefe" igaz jelentését? Hajrá!"A covfeffe.com domain címet máris megvette valaki, és ha már megvette, csinált is egy webshopot hozzá mindenféle covfefe ajándéktárggyal.

Hogy meglesz-e a valódi jelentés, nem lehet tudni. Az is elképzelhető, hogy Trump az első perctől fogva csak szórakozik velünk.

Eszünkbe is jutott erről az esetről az IT Crowd sorozat egyik epizódja:
 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szövődik valami Bódi Sylvi és Szente Vajk között?

Szövődik valami Bódi Sylvi és Szente Vajk között?
Együtt jelent meg Bódi Sylvi és Szente Vajk az Ének az esőben előadásán. Rögtön elindult a pletyka: vajon összejöttek? Tovább olvasom