Délmagyar logó

2019. 07. 21. vasárnap - Dániel, Daniella 18°C | 33°C Még több cikk.

Túl szexi, ezért bevonták a 29 éves doktornő engedélyét - fotók

Nang Mwe Sannak mindig is dédelgetett álma volt, hogy egyszer modell lehessen belőle.
Noha több éven keresztül kezelte a betegeit anélkül, hogy bármi szakmai panasz felmerült volna ellene, elveszítette egy 29 esztendős doktornő az engedélyét, méghozzá Instagram-posztjainak köszönhetően – írja a BorsOnline.

A Mianmarban élő Nang Mwe Sannak ugyanis mindig is dédelgetett álma volt, hogy egyszer modell lehessen belőle, így egy idő után elkezdett fürdőruhás fényképeket felpakolni a közösségi oldalára - hamarosan pedig már profi fotósok készítettek róla szexi felvételeket.

A dolog azonban nem mindenkinek nyerte el a tetszését, így januárban a doktornő kapott is egy felszólítást az orvosi kamarától, hogy ha nem hagyja abba az "erkölcstelen" fényképek megosztását, akkor elveszítheti az engedélyét.

Miután Mwe San nem törődött a fenyegetésekkel, az orvosi kamara beváltotta azokat: a hölgy hivatalosan már nem gyógyíthat, ám őt ez láthatóan nem törte meg.

"Nem akarják, hogy nők kerüljenek magasabb pozíciókba. Megítélik a nőket az alapján, hogy mit viselnek" – nyilatkozta később a New York Timesnak Mwe San, aki később az Instagram-oldalán is kifejtette véleményét: "A társadalom nem birtokolja a nők testét. Az én testem, az én jogaim."

A fotókért kattintson ide! >>

(Lead-képünk illusztráció: Pixabay - a szerk.)

 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Markolót lopott Bárdosi Sanyi és Növényi Norbi

Markolót lopott Bárdosi Sanyi és Növényi Norbi
Itt a nyár, Bárdosi Sanyi és Növényi Norbi pedig egy kempingben állt munkába. Tovább olvasom