Délmagyar logó

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 16°C | 25°C Még több cikk.

Uri Geller megállítja a Brexitet

Azt ígérte Theresa Maynek címzett nyílt levelében a brit állampolgárságú előadóművész, hogy megakadályozza Nagy-Britannia kiválását az Európai Unióból.

Nem engedi a brit miniszterelnöknek, hogy kivezesse Nagy-Britanniát az Európai Unióból - ezt írja Theresa Maynek címzett nyílt levelében a brit állampolgárságú, Izraelben élő előadóművész. A levélben, amelyet a 24.hu szemlézett, az áll: nagyon erősen érzi, hogy a britek többsége brexit-ellenes. Uri Geller ezért megígérte, hogy megállítja a kilépés folyamatát - méghozzá telepátiával.
 

Higgyen nekem, képes vagyok rá

– győzködi Theresa Mayt Geller, aki azt állítja magáról: természetfeletti képességekkel bír. A levélben arra is tesz utalást, hogy korábban egy kanálból megjósolta, Theresa Mayből miniszterelnök lesz. Ehhez Maynek Winston Churchill kanalát kellett megérintenie.
 

Az eltűnt Farkas Helgát is kereste

Itt elolvashatják, mit mond Uri Geller a saját képességeiről: „4 éves koromban kezdődött. Hihetetlen, evés közben a kanál egyszerűen eltörött a kezemben. Ahogy nőttem, ez az erő egyre jobban körvonalazódott bennem. A Geller-effektus első igazi megjelenése több mint 30 éve történt a kamerán keresztül a BBC-ben. Akkor a tv-t nézők kanalai elgörbültek, a rég nem járt órák elindultak. Pillanatokon belül szétesett a BBC telefonrendszere, annyian telefonáltak. Később értettem meg, hogy mi történt. Azt hittem, hogy én küldöm az erőt a kamerán keresztül az emberek felé. De nem. Én itt csak a ravasz voltam a fegyveren, katalizátorként működtem. Összegyűjtöttem az emberekben lévő energiát, erőt. A legtöbben persze csalással vádolnak, mondván, biztos valamilyen bűvésztrükköt alkalmazok. A kezemmel kémiai úton puhítom meg a kanalat és így tovább. A magyarázat nagyon egyszerű: van egy bennünk lévő energia, én megtanultam, hogyan lehet ezt erővé összegyűjteni. A kanálhajlítás nem lényeges, az csak egy történet, ami híressé tett" – mondta Uri Geller. Aztán 2007-ben interjút adott a Magische Welt című lapnak: „Többé nem állítom, hogy természetfeletti erőm van. Szórakoztató művész vagyok. Jó show-t akarok csinálni." Az előadóművésszel itt olvashatnak egy archív beszélgetést: a Kisalfold.hu olvasói kérdezhették 2008-ban.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lindának köszönhette randevúit Szerednyey Béla

Lindának köszönhette randevúit Szerednyey Béla
A színész elmondása szerint sosem volt egy amorózó típus, de a Linda első része után nem győzött a… Tovább olvasom