Délmagyar logó

2019. 05. 20. hétfő - Bernát, Felícia Még több cikk.

Utalványért rohanták le a nudisták a bevásárlóközpontot

Nudisták rohantak meg Németországban egy szupermarketet, cask hogy kapjanak a mezteleneknek szánt vásárlási utalványokból.
Németek és dánok tucatjai rohamoztak meg a hét végén egy észak-németországi szupermarketet a nyitáskor, hogy kapjanak az első, pucéran megjelenő vásárlóknak kínált vásárlási utalványokból - közölte a rendőrség.

Amikor reggel tízkor megnyíltak az üzlet ajtajai, mintegy 70 német és dán nudista rohanta meg dán-német határon fekvő Süderlügum szupermarketjének osztályait - mondta el a lecki rendőrség egyik illetékese.

Az üzlet 2000 korona (80 ezer forint) értékű vásárlási utalványt ígért az első száz vásárló számára. A többségükben német és dán vásárlók mintegy 250 bámészkodó szeme láttára azonnal megtömték élelmiszerekkel és italokkal a bevásárlókocsijukat.

"Minden baj nélkül zajlott" - mondta el a rendőrség, amely senkit sem állított elő, miután nem állt fenn a közrend megzavarásának esete, és a történteknek nem volt szexuális indíttatása. A szupermarket előre biztosította magát: egy neves ügyvédi iroda közreműködésével szervezte az akciót.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyógyfüveskönyvben akadtak rá az eredeti Jack Daniels-receptre

Az eredeti Jack Daniels-receptet találta meg egy őseit kutató férfi egy walesi gyógyfüveskönyvben. Tovább olvasom