Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Utolsó férfiként küzd az életéért Feri a mai Survivorben

A mai Survivorben Benedek távozásával Feri pozíciója meggyengül. Lesz, aki felelőtlen döntést hoz és komolyan megsérül a játék során.
Barbi, Szandi és Klaudia összefogtak és szövetségbe tömörültek a fiúk ellen. Szandi tudta, ha kitart a lányoknak tett ígérete mellett, azzal magára haragítja Ferit, sőt, a lelkiismeretével is el kell számolnia, ugyanis nagyon megkedvelte Benedeket. Ennek ellenére tartotta magát a megállapodáshoz és kíméletlenül kiszavazta Benedeket. 

A Holtak szigetén a zsákmányszerzésen a puzzle-t Anita rakta ki elsőnek, így ő nyerte a búvárkodást. Valakit magával vihet majd a tengeri kalandra. Vajon kit választ? Egy biztos: mindketten nagyon jól érzik majd magukat, és egy életre szóló élménnyel gazdagodnak.

Benedek távozásával Feri pozíciója meggyengül. Tudja jól, hogy a Mandirigma törzs egyetlen megmaradt férfitagjaként minden erejére és ügyességére szüksége lesz, ha játékban akar maradni. Ezt lesz is alkalma megmutatni a soron következő és egyben utolsó védettségi játékon, ahol taktikai, fizikai, és logikai erejükre egyaránt szükségük lesz a játékosnak. 

Lesz, aki felelőtlen döntést hoz és komolyan megsérül a játék során, ami a továbbiakban is hátráltatni fogja. Lesz, aki biztosan bekerül az elődöntőbe, a legjobb 3 közé. És lesz olyan is, aki teljesen kiborul, és nekiesik egyik társa torkának!

A Holtak szigete teljesen sokkolja Benedeket - nem számít arra, ami ott várja őt. Beszámol a többieknek a korábbi napok történéseiről, elmeséli miként fogtak össze ellenük a lányok. 

Sikerül Ferinek bebiztosítania magát a védettségi feladaton? Vagy már meg is van a következő kieső? Netán ismét megállíthatatlan lesz és megbosszulja Benedek kiejtését? A Survivor mai epizódjából mindenre fény derül!

Survivor az RTL Klubon, 18.55-től!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gáspár Laci nevét használva nyerészkednek csalók

Gáspár Laci nevét használva nyerészkednek csalók
Olyan dolgokat állítanak Gáspár Laci nevét felhasználva, amelyek sehol sem hangzottak el. Tovább olvasom