Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 3°C Még több cikk.

Változik a Korhatáros szerelem premierjének időpontja

Kényszerhelyzetbe hozta az RTL Klub a TV2-t, ezért módosítottak a duplarészes premier szombati időpontján.
Az RTL Klub ma rendkívüli műsorváltoztatással egy idősávba tette a Fal című vetélkedőjét a TV2 premier előtt álló Korhatáros szerelem című sorozatával. A váratlan változtatás miatt a TV2 kényszerlépésként szombaton az Ázsia Expressz után reklámszünet nélkül adja le a dupla epizódot.

"Az RTL a magyar sorozatgyártást támadja hátba azzal, hogy váratlanul másodjára is műsorra tűzi vetélkedőjét. A TV2 nem hátrál meg és minden körülményt megteremt, hogy a Korhatáros szerelem méltó módon mutatkozhasson be a nézőknek. Reagálva erre a méltatlan helyzetre a TV2 szombat este, rögtön az Ázsia Expressz után" - áll a TV2 közleményében.

A közleményben kifejtik, az RTL hetek óta azon dolgozik, hogy elbagatellizálja a Korhatáros szerelem jelentőségét a magyar fikciós piacon. Ezzel azokat a népszerű színészeket és filmes szakembereket is támadja, akiknek profizmusa megkérdőjelezhetetlen és akik többek között nekik is dolgoznak. Egy-egy ilyen produkció több száz embernek biztosít munkát és ha a termék sikeresnek bizonyul, az a teljes piac hasznára válik. 

A TV2 szerint mi sem bizonyítja jobban a kiélezett versenyt, mint az, hogy hétről-hétre, minden előzmény nélkül, a nézői szokásokat teljesen figyelmen kívül hagyva változtatgatja programját az RTL Klub, mint ahogyan tette néhány héttel ezelőtt Így volt ez néhány hete, amikor premier előtt leadták a sebtében külföldön felvett gameshow-t, A Falat. 

"Kíváncsian várjuk, hogy hányszor lesz még premier előtti adása A Falnak. Ez az ismételt pánikszerű lépés annak a bizonyítéka, hogy az RTL tart tőlünk és a sorozatunktól, ezért azonnali változtatásokra kényszerül. Töretlenül hiszünk a Korhatáros szerelemben és szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy ez a fantasztikus, új magyar sorozat a lehető legtöbb nézőhöz eljusson, ezért szombaton rögtön az Ázsia Expressz után, reklámszünet nélkül láthatják az első két részt a nézők." - mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A TV2 december 2-i (szombati) műsorrendje az alábbiak szerint alakul:

18.50 Ázsia Expressz
20.10 Korhatáros szerelem 1 - 2. rész
22.05 Appra magyar! - A gondolatolvashow

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rémálommá változott a családanya terhessége

Rémálommá változott a családanya terhessége
Azt hitte gyermeket vár, de igazából egy tumor növekedett a hasában. Tovább olvasom