Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

VV5: Péter most a Való Világot élné túl

A valóságshow-veteránok közül a Survivort megjárt Péter költözött a Való Villába.

22:35 - Pétert köszöntötték a villalakók, úgy tűnik, mindenki örömmel fogadta.

22:32 - Szűzek jönnek vasárnap. Szombaton meg egy malac, Zizi. Ezek megőrültek!

22:31 - Péter nyeri a beszavazóshow-t, a többiek gratulálnak. Lilunak elmondja Péter, hogy most már egy kicsit neki is remeg a keze.22:30 - Gongszó, dráma...

22:29 - Gergő, Seherezádé, Fecó, Veronika, Annamária és Dya Pétert, Kinga és Attila Rambót, Cristofel és Melinda Lackót várja a villába.

22:26 - Lackó nem unalmas, ezt bizonygatja 20 másodpercen keresztül. Péter némi öööö-zés után közli, hogy ezt a játszmát be akarja fejezni. Rambó is köszöni a szavazatokat, szaval egy kis Petőfit, mert ő magyar.

22:25 - Rambó megismétli a bevonulását, a táskájával lövöldöz egyet. Aztán még egyet. Aki nem magát adja, és szerepeket játszik, ő a műmájer.

22:24 - Rambó neve Attila, 40 éves. A Rettegés foka című műsorban szerepelt, ő nyerte az ötmilliós fődíjat. Nem bírja a műmájereket. Példát szeretne mutatni a fiataloknak, 40 évesen is lehet keménynek lenni, egyenesnek lenni... a többit alig hallottam, mert a szuggesztív Rambó majdnem lefejelte a kamerát. Ő a kisfiától búcsúzott el.

22:21 - A VV egy urbán-Survivor. A kajáért annyiban kell megküzdeni, hogy ki ér előbb a hűtőhöz - mondja Péter.

22:20 - Péter 34 éves, szociálpedagógus. A Survivorben szerepelt, majdnem a végéig eljutott, de egy vesegörcs miatt nem tudta folytatni a játékot. Péter 98 éves nagymamájától búcsúzott el megható jelenetben. Számára a VV olyan játék lesz, mint a sakk, csak nem egyértelműek a figurák színei.

22:10 - A kisfilm elkészülte óta Lackó megváltozott, most már nem gondolja úgy, hogy a félrelépés kapcsolatjavító lehet. Újabb fekete pont azért, mert nem tart ki a véleménye mellett. Szünet jön, reklámokkal.

22:07 - Lackó 33 éves. A hűség számára mindent jelent és semmit. A kísértésben félrelépett, hűtlen lett a szerelméhez. Most van egy új kapcsolata, újra kísértésbe vihetik a villa lányai. Harmonikus, de nyugdíjas a mostani kapcsolata, szívesen ugráltatja a lányokat. Népszerű lesz a villába, ha ő kerül be. Csajozni nem szeretne, mondja, de flörtölgetni igen.

22:04 - Íme az állás:


22:03 - Mivel a három fiú már volt korábban valóságshow-ban, már nem új számukra a kamera, kevésbé izgulnak, mint a többiek.

22:02 - Lackó, a kísértésbe vihető, a mindent túlélő Péter és a semmitől sem rettegő Rambó érkezik.

Olvasóink írták

  • 1. Kudara 2011. szeptember 24. 09:56
    „Hordj a szemetet a széééél!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ezüstérmes a magyar hacker csapat a Cyber olimpián

Második helyezést ért el a magyar etikus hackerből álló csapat az EC-Council által szervezett… Tovább olvasom