Délmagyar logó

2019. 06. 18. kedd - Arnold, Levente 19°C | 27°C Még több cikk.

VV5: Veronika idekint összeveszett Cristofellel

Alekosz exe alig bírja felfogni, hogy a nyakán a karácsony: Veronikának millió dolgot kell bepótolnia pár nap alatt.
"Nekem szokatlan, hogy kijöttem és karácsony van! Szeptemberben költöztem be, és most nekem ajándékokat kell vennem!" - kapott a fejéhez VV Veronika, akinek tényleg csak pár napja maradt az utolsó előtti ünnepi teendőkre. Ráadásul a ValóVilág talán legnaivabb szereplőjének még ezernyi más elmaradást is be kellett pótolnia ez az egy hét alatt.

Veronika a budapesti Karácsonyi Vásárban kötött ki, ahol a kíváncsi árusok, meg persze a rajongók is mind a kieséséről faggatták Veronikát, tanácsokat adtak, hogy mit kellett volna másképp csinálnia, és újra meg újra előkerült a kérdés: szerinte ki fog győzni? Veronika pedig újra meg újra elmondta, hogy bár ugyanolyan unalmas lesz, mint eddig, véleménye szerint Csabának jó esélye van a nyerésre, a saját kieséséhez viszont csak annyit fűzött, hogy a fináléig valószínűleg úgysem jutott volna el, akkor viszont jobb, hogy most kellett távoznia a villából, mint később.A lány szembesült a villában készült, épp csütörtökön megjelent erotikus fotókkal is és örömmel nyugtázta, hogy ha fel is szedett magára valamicskét a bentlét alatt, ez a képeken nem igazán látszik. Az egyetlen, ami nem sikerült ennyire pozitívan, az az első találkozás Cristofellel. A kubai macsóval persze sosem volt konfliktusmentes a kapcsolatuk, már a villán belül is hol megőrültek egymásért, hol meg megőrültek egymástól, aztán az is igen viharosra sikeredett, amikor a kiesett Cris egy napra visszatérhetett szerelméhez.

Most is az első pillanatban összevesztek azon, hogy Veronika egy randimeghívást szeretett volna kicsikarni a fiútól, míg Cristofel kötötte az ebet a karóhoz: miről beszéljenek addig, amíg a telefonszámát se adja meg?! Szóval, nem ment zökkenőmentesen ez a találkozás sem, de talán sikerül mindent tisztáznia a párnak, és az ünnepi ajándékok is eljutnak mindenkihez, akinek járnak.

Olvasóink írták

  • 1. fer981 2011. december 23. 13:16
    „a kutyát se érdekli: ki a t... az a Veronika?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Demjén, Zorán, Irie Maffia: ünnepi koncertdömping

A legnépszerűbb könnyűzenei előadók sorában mások mellett Demjén Ferenc, Zorán, és a KFT zenekar is… Tovább olvasom