Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 1°C Még több cikk.

Woody Allent a védelmébe vette fogadott fia

Moses Farrow a People magazinban kijelentette, hogy Allen "természetesen" nem molesztálta húgát, Dylan Farrow-t.
Moses Farrow védelmébe vette nevelőapját, Woody Allent, akit lánya azzal vádolt meg, hogy 1992-ben, hétéves korában szexuálisan zaklatta őt.

Moses Farrow a People magazinban kijelentette, hogy Allen "természetesen" nem molesztálta húgát, Dylan Farrow-t.

Moses és Dylan a filmrendező Allen és a színésznő Mia Farrow örökbefogadott gyermekei.

Mia Farrow annak idején a gyerekek felügyeleti jogáért folytatott bírósági huzavona idején vádolta meg a filmrendezőt azzal, hogy szexuálisan zaklatta Dylant. A pár azt követően szakított, miután Farrow rájött, hogy Allen szerelmi viszonyt kezdett legidősebb nevelt lányával, az akkor már húsz év körüli Soon-Yi Previnnel, akit Farrow még korábbi élettársával fogadott örökbe. (Allen 1997-ben elvette a lányt és azóta is vele él.)

Moses Farrow visszatekintve a People-ben úgy értékelte, hogy anyjuk Allen megvádolásával állt bosszút apjukon, amiért beleszeretett Soon-Yibe.

Allen ellen sohasem emeltek vádat a gyermekzaklatás miatt, mert az ügyben folytatott szakértői vizsgálat alaptalannak találta a panaszt.

Dylan Farrow a napokban a The New York Timesben közölt nyílt levélben gyanúsította meg Allent az ellene elkövetett szexuális erőszakkal. Az újság szerdán közölte, hogy Allen lehetőséget kért a válaszadásra, és azt biztosítják is számára.

Allen szóvivője korábban is jelezte, hogy az ártatlanságát mindig is hangoztató filmes válaszolni akar Dylan vádjaira. A 36 esztendős Moses Farrow a People-nek arról is beszélt, hogy húgának nem kellene azzal a "hamis benyomással" leélnie az életét, hogy Allen molesztálta őt gyerekkorában.

Dylan Farrow "árulásnak" nevezte Moses megszólalását az ügyben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

78 éves drogfutárt fülelt le a kolumbiai rendőrség

A férfi, aki a gyomrában szállította a kokainnal teli kapszulákat, az eddigi legidősebb külföldi… Tovább olvasom