Délmagyar logó

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

X-Faktor: Baricz Gergő búcsúzott

Nagy küzdelem volt a szombati. Mindhárom versenyző szívét-lelkét kiénekelte, Baricz Gergőtől azonban búcsúznunk kellett.
22:11 Kapcsoltak Nyíregyházára és Lajosmizsére ahol örjöngő tömeg gratulált a két tovább jutott versenyzőnek, Muri Enikőnek és Kocsis Tibornak.

22:02 A Fináléba jutott: Kocsis Tibor.

22:00 A Fináléba jutott: Muri Enikő.

21:56 Felsorakoztak a mentokrok és versenyzőik. Keresztes Ildikó és Baricz Gergő, Malek Miklós és Kocsis Tibor, Nagy Feró és Muri Enikő.

21:39 Színpadon a Magna Cum Laude. Túl későn című dalukat adták elő, hatalmas sikerrel.

21:35 Lajosmizsére kapcsoltak, ahol Tarány Tamás édesanyja is jelen volt. Ő is Tibornak szurkolt.

21:34 Istenes Bence Nyíregyházán azt kérte, hogy kivételesen legyen nő uralom, és mindenkit arra bíztatott, hogy küldjék szavazataikat Enikőre.

21:33 Gergő szülőfalujába kapcsoltak, ahol testvérei bíztatták a fiút.

21:31 A mentorok összegezték az estét. Geszti Péternek és Ferónak felemás érzései voltak. Geszti Péter néha unatkozott, néha nem, Feró pedig inkább a mentorkra volt picit paprikás, hogy nem csak dícsérték a verenyzőket. Keresztes Ildikó és Malek Miklós meg voltak elégedve az estével. Sőt a művésznő még abban is benne lett volna, ha újra kezhetnék a showt a jövő héttől.

21:22 A döntőbe jutott összes versenyző produkcióját hallhattuk. Boldog karácsonyt kívánva dalukkal a nézőknek.

21:05 Kocsis Tibor, Robbie Williams – I will talk and Hollywood will listen című dalával lépett harmadszor színpadra. Geszti Péter azt mondta, hogy Tibor földöntúlian jól tud énekelni. Ferónak nagyon tetszett a nóta, mert szerinte iszonyúan nehéz és Tibor gyönyörűen énekelte. Keresztes Ildikó szerint amikor először adta elő Tibor a dalt, több energia volt benne, de tetszett neki így is. Malek Miklós azt mondta, hogy fura memórája miatt, csak nagy pillanatokra emlékszik igazán az életéből, és Tibor dalára midnig fog.

20:58 Muri Enikő is színpadra lépett, immáron harmadszorr. Christina Aguilera – Hurt című dalát adta elő. Keresztes Ildikó szerint megérintette a színház szele Enikőt, amit annyira nem szeret, mert a lány bele tud halni a dalba, és ez nem volt ilyen. Geszti Péter is azt mondta, hogy ő is jobban szereti ha nem játssza meg magát a lány. Malek Miklósnak tetszett. Feró pedig gratulált mentoráltjának, mert szerinte kevesen vannak az országban akik ezt a dalt így elő tudnák adni.

20:53 Baricz Gergő harmadszor is színpadra lépett. Cris Isaak – Wicked game című nótáját adta elő. Ferónak nagyon tetszett. Malek Miklós szerint Gergő gombnyomásra hozza elő a Cris Isaak hangot, és az átható tekintetet, valamint a "világfájdalmat". Geszti Péternek nagyon tetszett, azt mondta, hogy ezt keresik az X-Faktorok során. Keresztes Ildikó megköszönte Gergőnek, hogy vele dolgozhatott, mert egy rettenetesen nagy tehetséget ismert meg benne.

20:33 Kocsis Tibor és Zséda produkciója következett. A Mindhalálig mellettem című dalt adták elő Zsédával. Az énekesnő azt mondta, hogy Tibor az aki tele van hittel, erkölccsel, ami neki nagyon tetszik, azonnal egy hullámhiosszra kerültek. Lajosmizsén mindenki a "piros kabátos bácsinak" szurkolt, mondta Barabás Évi. Bár alig lehetett hallani, hiszen a tömeg csak Tibor nevét skandálta. Hannát is láthattuk, Tibor unkahugát, aki sok erőt adott a fiúnak.

20:26 Muri Enikő is újra színpadra lépett partnerével Dolhai Attilával. A Valahol Európában című musicalből A zene az kell című dalt adták elő. Óriási tapsvihar fogadta a dalt. Enikő teljes extázisban volt, hogy Dolhai Attilával léphetett színpadra. A színművész elmondta, hogy már régebbről ismerik egymást, és azonnal felfigyelt a lány tehetségére. Közben kapcsoltak Nyíregyházára. Istenes Bence elirigyelte Kocsis Tibiék tevéjét, ezért ők egy hatalmas plüss medvét kerítettek.

20:19 Baricz Gergő másodszor is színpadra lépett, ezúttal már duettpartnerével mutatták meg a fiú humorosabb, bohókásabb arcát. Laár András és Baricz Gergő a KFT-től az Afrikát adták elő. Gergő azt mondta megtiszteltetés volt a KFT-vel színpadra lépni. Kapcsoltak közben Gergő szurkolótáborához, ahol a fiú nagybátyja nyilatkozott is.

20:00 Kocsis Tibi következett Enikő után. Malek Miklósnak a második élő show produkciója tetszett a legjobban így a Qeentől a Somebody to love című számot énekelte Tobor. Tibor visszaemlékezett arra, amit Malek Miklós mondtott neki, az első meghallgatáson. Szerinte remek, ha két olyan energia mint amilyen az övé és Maleké összeér, mert az hatalmas dolgokat tud elindítani. Malek Miklós szerint Tibor személyisége átjön már, az arcán a szemén, már oda tudja adni magát a nézőknek. Feró szerint nagyon nehéz volt a dal, de Tibor fantasztikusan oldotta meg. Ildikó félt, hogy nem tud megnyílni, de már látja, hogy egyre jobban mer csinálni dolgokat Tibor. Csak ez hiányzott eddig belőle, most megvolt. Geszti Péter szerint remekül állt Tibornak ez a dal. Malek Miklós szerint olyan volt a dal, mintha egy madár repült volna.

19:52 Muri Enikő is színpadra lépett. Szintén azt a dalt adta elő, amit mentora a legjobbnak vélt az eddigi produkciók alapján. Feró azt a nótát választotta, amivel a Mentor házban Enikő, már egyszer meggyőzte őt. Ez Katona Klári – Játssz még című dala volt. Megijedt a múlt heti párbaján, mert Vecára gondolt, aki egy párbaj során esett ki múlt évben. Félt, hogy vele is megtörténhet. Azóta megnyugodott, és örömmel készült a szombati megmérettetésre. Malek Miklós: "tőled mindig profi produkcióra számíthatunk". Ildikó megköszönte, hogy Enikő magát adta. Geszti Péter szerette, hogy a lány magyarul énekelt. Feró azt mondta, hogy a lány megmutatta, hogy milyen a lélek és az ének kapcsolata.

19:45 Baricz Gergő színpadra lépett az első produkciójával. Olyan dalt adott elő, amit mentora a legjobbnak tartott az eddig, a műsorban elhangzott produkciók közül. Ez a Jet – Are you gonna be my girl című nótája volt. Gergő a kisfilmjében elmondta, hogy azt szeretné ha büszkék lennénk rá szerettei és azok, akik segítették őt, eddigi útján. Geszti Péternek nagyon tetszett. Malek Miklós hasonló véleményen volt. Feró szerint rettenetesen tehetséges a fiú, és csak 10 évente születik ekkora tehetség. Ildikó szerint Gergőt az X-Faktorba teremtették, ajándékba.

19:42 Kocsis Tibor otthona, Lajosmizse sem maradhatott ki. Természetesen itt is rajongók hada "skandálta" Tibor nevét, bíztatva ezzel az énekest. "Isztambul és London között" Lajosmizséről Barabás Évi jelentkezett egy egész tömeggel a háta mögött. Ők még egy tevét is hoztak, aki nagyban hozzátett a jó hangulathoz.

19:41 Nyíregyházára is "ellátogattunk" ahol Muri Enikő rajongótábora hatalmas üdvrivalgással bíztatta kedvencét. Istenes Bence hanja is alig hallatszott a rajongóktól. SP hasonmását is megtalálta, természetesen meg is szólaltatta. A fiú elmondta, hogy az egész város Enikőnek szurkol.

19:40 Gyergyóalfalura kapcsoltak, ahol Baricz Gergő rajongói bíztatták az énekest. Valkó Eszter alig bírt megszólalni a rajongók sikolyától.

19:36 Felsorakoztak a végső döntősök: Baricz Gergő, Kocsis Tibor és Muri Enikő.

19:35 A színpadon az X-Faktor 2011-es széria döntősei léptek fel először. Négy dalt dolgoztak fel: What a feeling, Nem adom fel, Március végétől és a Szívemet dobom eléd című nótákból hallhattunk részleteket.

19:34 Megérkeztek a mentorok.

19:30 Ördög Nóra megérkezett a színpadra, és elmondta, hogy mi várható az est folyamán. Elmondta azt is, hogy a versenyzőket otthonukból bíztatják a rajongók. Kapcsoltak is a helyszínekre, ahol szurkolók, rajongók sikítoztak a kamerák előtt.

Olvasóink írták

  • 2. igazságkereső 2011. december 18. 09:48
    „Természetesen az X-Factor egyik kiemelkedő tehetsége volt a műsorvezető is, aki nagy magabiztossággal, bájjal és intelligenciával vezette a műsort,beszélt a versenyzőkkel és a mentorokkal.Őszinte gratulációm Ördög Nórának és Nagy Ferónak és természetesen Geszti Péternek, kik a verseny során mély humanitásról is tanúbizonyságot tettek!”
  • 1. Mike3 2011. december 18. 08:36
    „yesssss! nagyon nem bírtam az oldalszeles fejű reinkarnálódott Utasi Árpit”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négyből három ápoló túl elfoglalt ahhoz, hogy beszélgessen a betegekkel

Az ápolók háromnegyedének nincs ideje beszélgetni a betegekkel, mert nagyon elfoglaltaki - mutat rá… Tovább olvasom