Bulvár, celeb

2014.01.17. 11:43

A fegyverlobbi került Harvey Weinstein célkeresztjébe

A nagy tekintélyű hollywoodi producer egy rádióműsorban beszélt új filmtervéről, a The Senatorís Wife-ról és azt is elmondta, hogy Meryl Streep játssza a főszerepet.

A filmmogul kijelentette: nekimennek a fegyverlobbinak. "Azt fogják kívánni, bárcsak meg se születtek volna" - mondta [namelink name="Howard Stern"] SiriusXM rádióműsorában. Hozzáfűzte: reméli, hogy a film komoly károkat okoz majd a fegyvergyártóknak és "pusztító" hatása lesz.

Harvey Weinstein

Harvey Weinstein


A műsorvezető azért megkérdezte Weinsteintől, vajon van-e fegyvere. "Sohasem akartam fegyvert. Szerintem ebben az országban nincs szükségünk fegyverekre, gyűlölöm, és szerintem a Nemzeti Fegyverszövetség (NRA) egy katasztrófa sújtotta övezet" - hangsúlyozta a producer válaszában.

Harvey Weinsteinnek és vele együtt dolgozó fivérének, Bobnak egy sor filmje kapott már Oscar-díjat, csütörtökön az amerikai filmakadémia újabb két produkciójukat, az Augusztus Oklahomában és a Philomena - Határtalan szeretet című alkotásokat jelölte díjaira - emlékeztetett a The Hollywood Reporter.

A film főszerepét Meryl Streep játssza majd.

A film főszerepét Meryl Streep játssza majd.
A 2012 decemberi newtowni vérfürdő után [namelink name="Barack Obama"] elnök számos rendeletet írt alá saját hatáskörében a fegyveres erőszak szövetségi szintű visszaszorítása érdekében, és a fegyverekkel kapcsolatos szabályozásokról szóló törvény elfogadását sürgette a kongresszustól. A reformlépések zömét azonban a szenátus megtorpedózta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!