Bulvár, celeb

2017.09.22. 16:33

A legkeményebb túlélők is könnyekig hatódnak a mai Survivorben

A védettségi játék után Iliász győzelme beindította a taktikázást. Felismerték, hogy Barbi kiválóan keveri a kártyákat, és egyedül hiúságán keresztül lehet hatni rá. A feszültséget a Szandi és Adri által szervezett röplabda meccs oldotta kicsit, ahol a győztes csapat jutalma egy életre szóló élmény: egy őslakos, fülöp-szigeteki család látja őket vendégül vacsorára.

A röplabda mérkőzést az Iliász, Barbi, Benedek, Adri alkotta csapat nyerte, így ők kaphatnak bepillantást a szigetlakók mindennapi életébe. Mindannyian nagyon örültek a lehetőségnek, de ami rájuk vár, arra egyikőjük sem számít. A filippínó családnál tett látogatás mélyen megérinti őket, hatására pedig többen átértékelik saját életüket.

A Holtak szigetén a túlélés mellett saját gondolataikkal is meg kell küzdeniük az ott élőknek. A letragikus állapotot Gergő születésnapja töri meg, amire a lányok ajándékkal is készülnek. Nem kérdés, Gergő nem csak szerelmét, Anitát, hanem korábbi ellenségeit, Nórit és Lillát is a szívébe zárja. Ám a nagy ünneplést megszakítja az első zsákmányszerzési feladat. A nap végén pedig Gergő óriási áldozatot hoz, emberfeletti önzetlenségről tesz tanúbizonyságot, ami a lányokat is meghatja. Tényleg a szíve vezeti Gergőt? Vagy csak pusztán taktikai döntést hoz?
 


A Mandirigma szigeten a tanács előtt már megszokott módon, a szövetségek egymás ellen konspirálnak. Az utolsó pillanatban talán Ferit is kijózanítja a félelem. A védettségi játékon elért utolsó helye ráébreszti, hogy változtatnia kell stratégiáján. A nyers erő ugyanis kevés lehet a győzelemhez. Vajon ő is taktikázásba kezd? Na és Iliászék vagy akár Barbiék kihasználják az alkalmat és kirakják korábbi mecénásukat?

Milyen lépésre szánja el magát Gergő? A Survivor mai részében tovább folytatódik a színjáték és a cselszövés? Vagy végre sikerül leszámolni a köpönyegforgatókkal? Ezek mellett arra is fény derül majd, mi a legnagyobb fegyver a szigeten...

Survivor az RTL Klubon, 18.55-től!

Címkék#RTL Klub

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!