Bulvár, celeb

2019.06.16. 23:20

Az új Men In Black a nyomába sem ér a régieknek

A film készítői a nemzetközi nézőközönségtől várják a kasszasikert.

MTI

Elmaradt a várakozásoktól a legendás Sötét zsaruk filmek újabb részének fogadtatása a nézők által, A Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül című amerikai akció-vígjátékra csupán 28,5 millió dollárért váltottak jegyek az észak-amerikai mozikban bemutatója hétvégéjén.


Ez nagyjából fele annak, amit a sorozat korábbi részei hoztak bemutató-hétvégén a Variety című filmes honlap szerint. A Tessa Thompson és Chris Hemsworth főszereplésével forgatott új filmtől ugyan nem várták azt, hogy ugyanolyan magasságba röpítse a jegyeladásokat, mint a Will Smithszel és Tommy Lee Jonesszal forgatott előző mozik, de elemzők úgy becsülték, hogy 30 millió dollár fölött fog nyitni Észak-Amerikában.


Készítői most abban remélik, hogy a nemzetközi piacokon sikeres lesz a Sony társfinanszírozásában 110 millió dolláros költségvetésből készült film. A Men in Black nem az egyetlen film, amelyet mellőztek hétvégén a nézők, a Warner Bros. stúdió és a New Line közös filmje, a Samuel L. Jackson főszereplésével készült Shaft csupán 8,3 millió dollárt forgalmazott a mozikban.


Ez kevesebb mint a fele annak mint, amit a jegyeladási listákat figyelő szakportálok vártak. A kasszaiker lista harmadik helyére az Amazon által forgalmazott Kaling és Emma Thompson főszereplésével készült Late Night című vígjáték került 5,1 millió dolláros jegyeladással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!