Bulvár, celeb

2009.09.05. 10:13

Balázs terhes feleségével Kínában barangolt

Hét hónapos terhes feleségével nászútra utazott Kínába Balázs.

Imádja Ázsiát Sebestyén Balázs (32), így egyértelmű volt, nászútja céljának a kontinens egyik országát választja. Ám a Danubius Rádió és az RTL Klub műsorvezetője meglepő módon nem a pihenést ígérő Thaiföldre ment, hanem Kínába, amely talán a föld egyik legellentmondásosabb országa. - Valóban, hihetetlen nagy a kontraszt, a legmodernebb felhőkarcolók szomszédságában ott vannak a nyomornegyedek.

Hatalmas a szmog, miközben olyan tisztaság van, hogy enni lehet az utcáról - kezdett bele Balázs, aki 12 napot töltött az országban, és természetesen feleségével, Vikivel végigjárt minden fontos nevezetességet. - Voltunk Pekingben, ott láttuk például a Tiltott Várost, de jártunk Shanghajban, a nagy falnál, és megnéztük az agyagkatonákat.

láttuk például a Tiltott Várost, de jártunk Shanghajban, a nagy falnál,

Balázs látta a Tiltott Várost, de járt Shanghajban és a nagy falnál is.
Viki hét hónapos pocakkal csinálta végig, de nagyon jól bírta és nagyon élvezte az egészet. Volt is mit, mert ebben az országban tíz nap alatt sokkal többet élsz meg, tapasztalsz, mint máshol egy év alatt. Nem csoda, hogy alig készült olyan fotó, amelyen mi rajta vagyunk, mert állandóan az embereket, a de mégis boldogok, kiegyensúlyozottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!