Bulvár, celeb

2019.05.09. 18:58

Belestünk a Száguldó Layne című sorozat kulisszái mögé

A 12 éves Layne furcsa dolgokra lesz figyelmes, mikor egy V.I.N. névre hallgató, kifinomult beszélő autót talál egy elhagyatott fészerben.

Munkatársunktól

A főbb szereplőket, Sophie Pollonot, Sofia Rosinsky és Brandon Russelt faggattuk a részletekről. Olvass tovább!


1. A PULZUSOTOK TUTI AZ EGEKBEN LESZ!


A Száguldó Layne a Disney legújabb élőszereplős sorozata, mely Layne Reed kalandjait meséli el.


Akció, akció hátán! Autós üldözés, rosszfiúk, bűnözők, különböző mentőakciók és rengeteg kaland, egyetlen sorozatba sűrítve. Néhány autósüldözéses jelenetben én is részt vettem. Hatalmas élmény volt! jegyezte meg Brandon Russel, aki Codyt, Layne barátját alakítja a sorozatban.


2. DRIFTELSZ ÉS KÖZBEN ÚGY ÉRZED, MINDJÁRT KITÖR BELŐLED A NEVETÉS


Már a sorozat nevében is benne van, hogy ez nem egy vontatott, lassú történet, azonban azt gondoltátok volna, hogy amellett, hogy tele van akcióval, rengeteg vicces jelenet is színesíti a történéseket?


Ha kategorizálnom kéne a sorozatot, akkor az akció-vígjátékra szavaznék. Akció, mert rengeteg száguldás, kaland és izgalom van benne, és vígjáték, mert egy csomószor azon kaptam magam a forgatásokon, hogy hangosan röhögök valamelyik jelenet közben. A Száguldó Layne szülőnek és gyerkőcnek egyaránt szól: vannak benne felnőtteknek és gyerekeknek szóló poénok is. Nekem Zora karaktere a kedvencem. Rengeteget kacagok rajta – mesélte Sophie Pollono, aki Laynet alakítja a sorozatban.


3. SZÁMOS JELENET EGY VALÓDI SULIBAN JÁTSZÓDIK


Ami számomra igazán érdekes volt, hogy egy igazi suliban forgattunk. Én magántanuló vagyok, ezért nem is nagyon tudom milyen is az a "sulis élet", de most végre megtapasztalhattam. Teljesen úgy élmény volt számomra! – mondta Sofia Rosinsky, aki Zorat játssza a sorozatban.


4. KUTYABARÁT STÁB, KUTYABARÁT SOROZAT


A forgatás szüneteiben sokszor a lakókocsinkban tartózkodunk, ahol tudunk kicsit pihenni, vagy éppen átöltözni a következő jelenethez. Azonban a legnagyobb kikapcsolódás mégis az volt számunkra, mikor átmehettünk az egyik stábtaghoz Alex-hez, és játszhattunk a kutyájával Cash-sel – emlékezett vissza Brandon.


5. EREDETILEG MÁS NEVET AKARTAK ADNI A SOROZATNAK


Az első meghallgatásomon még a Pörgesd fel című sorozatra jelentkeztem, ahol a főszereplőt nem is Layne-nek, hanem Landon Reed-nek hívták! Sok minden változott azóta, de én nagyon jól érzem magam a karakterem bőrében. Cody egy öreg lélek, pont, mint én – tette hozzá nevetve Brandon.


Ne maradj le a Száguldó Layne premierjéről! Kapcsolj május 20-án 20:00-kor a Disney Channel-re, és nézd meg hogyan változik Layne élete egyik pillanatról a másikra egy száguldó országúttá!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!