Bulvár, celeb

2009.03.17. 17:37

Béres Alexandra smink nélkül nem lép utcára

Hogyan próbálnak tenni a hazai hírességek azért, hogy párjuk szépnek, vonzónak találja őket? Hogyan lehet vonzó a szexi, a sportos, a természetes, az elegáns és az extravagáns női típus?

Delmagyar.hu

A mindig természetes Szinetár Dóra operett-énekesnő és két gyermekes családanya különösen figyel arra, hogy úgy öltözködjön, hogy újra és újra elkápráztassa férjét, Bereczki Zoltánt. Véleménye szerint egy nő mindig hozzon áldozatot kapcsolatáért, és olyan ruhákat hordjon, amelyek párjának tetszenek. A szerelem ugyanis idővel elmúlik, szeretet, tisztelet és megbecsülés lép a helyére, egy nő azonban nem veszítheti el csábító erejét.

A sportos, mégis nőies Béres Alexandra számára a sportruha a természetes és mindennapi viselet. A finom és kellemes anyagokat kedveli, és sportolás közben is a kényelmet és a természetes anyagú ruhákat részesíti előnyben. A dinamikus személyiség smink nélkül nem lép utcára, a borongós tavaszi napokon pedig színes ruhadarabokkal javítja hangulatát.

Béres Alexandra smink nélkül nem lép utcára

Béres Alexandra smink nélkül nem lép utcára.
Karafiáth Orsolya, az extravagáns költőnő a régi korok eleganciáját kedveli. Kifejezetten szereti a kiegészítőket és az elrettentő ruhadarabokat, legyen az paróka, fehérnemű, kalap, vagy fejdísz. Az sem zavarja, ha merész öltözködési stílusa miatt bolondnak nézik.

Malek Andrea, az elegáns és igen elfoglalt színész- és énekesnő Bikram jógával őrzi meg fiatalságát és egészségét. Szereti, ha jógázás közben is csinosan néz ki, azonban arra is odafigyel, hogy kényelmesen öltözködjön.

Détár Enikő, a szexi színésznő és családanya mindenekelőtt azt vallja, hogy a szépség belülről fakad, így egy igazán szexi nő a leghétköznapibb ruhában is gyönyörű lehet. A díva szerint a szexisség a nő belső tulajdonságaival függ össze, bár egyes ruhadarabok fokozzák a női kisugárzást. Ilyen lehet egy különös gondoskodást és kímélő mosást igénylő szexi fehérnemű, vagy egy szép estélyi ruha.

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!