Bulvár, celeb

2009.05.28. 14:57

Beszédhibája ellenére ismét műsort vezet Bódi Sylvi

Társ-műsorvezetőként újra képernyőre kerül reggelente Bódi Sylvi. A modell azonban kizárja, hogy tartósan ezzel keresse a kenyerét.

Bódi úgy véli, ehhez túl súlyos beszédhibával küzd. Ettől függetlenül élvezi a Csak csajokban a szereplést, jól kijön a stábbal is.

Sylvi tudja, hogy élete végéig nem modellkedhet. Modelliskolájával és ruhakollekciójával tervez a jövőben foglalkozni. Nemrég még azt is elárulta, hogy mindezekről lemondana, ha végre megtalálná szerelmét. A modell meg is ismerkedett egy külföldi férfival, akivel úgy érzi, boldog lehetne.

"Elképzelhetőnek tartom, hogy kétlaki életet éljek a kedvéért, vagyis itt is, ott is lakjunk. Érte még a modellségről, az itthon jól felépített karrieremről is lemondanék, és akár szendvicseket árulnék, csak hogy mellette lehessek. Ő az első férfi, akiről el tudom képzelni, hogy gyereket szüljek neki!" - mondja Bódy Sylvi.

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!