David Attenborough várva várt sorozata a Spektrumon

Március 17-én debütál a Bolygónk, a Föld második évada.

Hatalmas várakozás előzte meg David Attenborough legújabb természetfilm sorozatát, melyet kereken 10 évvel a Bolygónk, a Föld című sorozat után mutatott be a BBC.

A filmet négy éven keresztül 40 országban forgatták, és összesen 42 operatőr keze munkáját dicséri. Zenéjét a hazánkban is koncertező Hans Zimmer szerezte.
 

Már az első évad újraértelmezte a természetfilm készítést, de tíz év elteltével a filmes technikák és a tudomány fejlődésének köszönhetően ismét forradalmian új perspektívából tárul a közönség elé a bolygó élővilága.
A drónfelvételek és az előre elhelyezett kamerák képei lehetővé teszik, hogy a nézők az állatok szemszögéből lássák a világot, amint dzsungeleken, sivatagokon, hegyeken, szigeteken, szavannákon és városokon haladnak keresztül. De a hat epizódban feltárulnak a Föld legjellegzetesebb élőhelyei, és az állatok különös túlélési stratégiáira is fény derül.

A sorozat, és a 91 éves David Attenborough rajongótábora hatalmas, amit mi sem bizonyít jobban, hogy az IMDb Top 250 tévésorozat listáján jelenleg is az első helyen áll.
 
A Bolygónk, a Föld második évadának vetítési időpontjai a Spektrumon:
március 17. szombat 13:55-től: 1. epizód
március 18. vasárnap 13:55-től: 2. epizód
március 24. szombat 13:55-től: 3. epizód
március 25. vasárnap 13:55-től: 4. epizód
március 31. szombat 13:55-től: 5. epizód
április 1. vasárnap 13:55-től: 6. epizód