Bulvár, celeb

2009.05.28. 13:02

Debreczeni Zita újra összemelegedett milliárdos exével

A szakításuk óta eltelt két hónap bebizonyította, hogy Debreczeni Zita és Kedves Ferenc nem tud meglenni egymás nélkül. A csinos modell és az üzletember már nem is titkolják barátaik előtt, hogy ismét összemelegedtek.

Debreczeni Zita és Kedves Ferenc példája is mutatja, hogy az igaz szerelem legyőzi az útjába tornyosuló akadályokat. A pár alig két hónapja szakított, és akkor véglegesnek is tűnt a döntés, ám mára kiderült, hogy a külön töltött idő csak megerősítette egymás iránti érzelmeiket.

Közeli barátoktól megtudtuk, hogy egyre gyakrabban látják őket együtt szórakozni, és Zita kocsija sokszor áll az üzletember házának garázsában. Zita még a saját lakásban lakik, azaz egyelőre nem költöztek össze, mert nem szeretnék elkapkodni a dolgot, noha boldogabbak együtt, mint valaha.

– Igaz, hogy találkozgatunk, és az is, hogy jobban megvagyunk, mint valaha. De sokkal óvatosabbak is vagyunk, ezért nem tervezünk előre, a sorsra bízzuk a jövőt – mondta röviden a műsorvezető, aki korábban másfél évig élt együtt Ferenccel. Szakításukkor elismerték, hogy mindketten követtek el hibákat, és talán tanultak is ezekből, így minden esélyük meg van arra, hogy ezután boldogan éljenek együtt.

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!