Bulvár, celeb

2019.04.09. 13:29

Dér Heni ül be Radics Gigi helyére az X-Faktor mentorszékébe

Úgy tűnik, elszólta magát az énekesnő.

A Bors információi szerint Dér Heni válthatja Radics Gigit az X-Faktorban, amelynek egyik mentorszéke újfent megüresedett. Heni neve már az előző évadban is felmerült, ám úgy tudjuk, ezúttal valóban beül a mentorszékbe.


Gigi a közelmúltban jelentette be távozását a produkcióból, amit az RTL Klub is elfogadott. Ez pedig egyet jelent azzal, hogy a 2019-es X-Faktorban már egy új női mentor mutatkozik be.


A Bors úgy tudja, hogy a megüresedett helyet Dér Heni foglalja majd el, amiről egyenesen az énekesnőnél érdeklődtek. Heni zavarában nem igen tudta, hogy mit feleljen, és nevetve csak annyit mondott:

Még nem mondhatok semmit, úgyhogy sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom"

– válaszolta a lap kérdésére az énekesnő, aki a „méggel" úgy tűnik, ismét lebuktatta magát.

 

Dér Heni nem cáfolta a Bors értesülését, de nem akart erről nyilatkozni Fotó: Bors/Csányi Krisztina

Dér Heni nem cáfolta a Bors értesülését, de nem akart erről nyilatkozni Fotó: Bors/Csányi Krisztina


Heni után természetesen a műsor kreatív producerével, Verebély Marcellel is felvették a kapcsolatot.


– Egyelőre nem tudom megerősíteni a hírt a mentorokról, arról, hogy ki cserélődik, és ki kerül majd Gigi helyére. Csupán annyit tudok mondani, hogy hamarosan lesz egy hivatalos bejelentés, ahol minden kiderül. Addig pedig várjuk azokat, akik próbára tennék a tehetségüket, mert még zajlanak az X-Faktor 2019 válogatói.

Címkék#X-Faktor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!