Bulvár, celeb

2019.06.22. 12:43

Döbbenet: Lagzi Lajcsi otthagyja a Dáridót!

Átértékelte az életét, és döntést hozott Galambos Lajos: 21 év után örökre szakít a Dáridóval. Döntését azzal indokolta, hogy az emberek egyre megbízhatatlanabbak, ami a show minőségének rovására megy.

Csak önmagáért vállal már felelősséget Lagzi Lajcsi, minden idők legnépszerűbb zenés műsorának, a Dáridónak az atyja - írja a BorsOnline. A mulatós zenész 1997 szilveszterén debütált először a lakodalmas esztráddal, amelyet egy évvel később, 1998 májusától a TV2 minden péntek este a műsorára tűzött. A közel hárommilliós, abszolút nézettségi rekorddal futó produkciónak számtalan híresség köszönheti a népszerűségét, úgy, mint a néhai Király, Zámbó Jimmy, aki szinte ál­landó szereplője volt a Dáridónak, de itt mutatkozott be többek között a Romantic együttes és Bódi Gusztiék is. A hazai zenészek mellett pedig Lajcsi több világsztárt is a műsorába csábított, neki köszönhetően utazott Magyarországra például Thalía, a Rosalinda és a Marimar című szappanopera népszerű színésznő-énekesnője, vagy éppen a Vad an­gyal sztárja, Natalia Oreiro, de elfogadta Lajcsi meghívását Chris Rea és Demis Roussos is.

 

– Akkoriban elképzelhetetlen volt, hogy egy világsztár lépjen fel a kis hazánkban, a Dáridóban azonban még a legfelkapottabb hírességek is szívesen szerepeltek. Nem mondom, hogy mindegyiket könnyű volt ide csábítani, de én sosem ismertem lehetetlent, mindig, mindenkor a határaimat feszegettem

– kezdi lapunknak Galambos Lajcsi, a Dáridó producere, aki eltökéltségének köszönhetően döntött meg minden nézettségi rekordot.

Fotó forrása: BorsOnline

Fotó forrása: BorsOnline

– Producerként nekem kellett mindent kézben tartanom, a fény- és hangtechnikán át, a táncosok ruhájáig, a fellépők koordinálásán keresztül magam intéztem mindent, ami egy rendkívül összetett és embert próbáló feladat. Sokat idegeskedtem, stresszeltem a sztárvendégek miatt, végtére is a műsor sikere az ő teljesítményükön múlott, s múlik mind a mai napig – vall-ja be Lajcsi, akinek könnyűze­nei és szórakoztató műsora 2008-ig, százharminc adáson át futott a TV2-n, majd az MTV-n Szuperbuli néven, de egy időben a Story Tv és a Muzsika Tv sugározta a Dáridót, ami jelenleg a Zenebutikon elérhető.

Lajcsi azóta is, immár hu­szonegyedik éve a Dáridó meghatározó alakja, nemhiába forrt össze a neve a műsorral, amitől több mint két évtized után úgy döntött: visszalép.

– Nagyon egyszerű ennek az oka. Amikor május végén, a maratoni tárgyalásomon összeestem, és mentővel vittek a Szent János kórházba, akkor sok mindent átértékeltem, górcső alá vettem. Eldöntöttem, hogy rendezem a soraimat, és megszabadulok minden stresszforrástól, amitől lehetséges. Az egyik ilyen a Dáridó, amelynek ugyan nagyon sokat köszönhetek, hisz ez a műsor alapozta meg a hírnevemet, de mostanra jobbnak látom, ha elbúcsúzom tőle. Legalábbis ami a producerkedést illeti.

 

Eleget idegeskedtem, stresszeltem az életem során azon, hogy a fellépő eljön-e a műsorba, beszámítható állapotban van-e, azt adja-e elő, amit megbeszéltünk és úgy, ahogy azt a közönség elvárja tőle. Már csak önmagamért szeretnék felelősséget vállalni, mert elegem van a megbízhatatlan, link emberekből

– jelenti ki lapunknak Galambos Lajcsi, aki egyelőre még nem tudja, hogy ki fog a helyébe lépni, de abban azonban biztos, hogy a vendégszereplést, és a zenélést míg él folytatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!