Bulvár, celeb

2019.02.18. 19:17

Döbbenet: volt BM osztályvezető beszélt a földönkívüliekről - a nagyhatalmak védik a bolygónkat tőlük - Videó

És azt tudták, hogy a naprendszert már régóta gyarmatosítja egy idegen faj, és egy ideje már az ember is?

Dr Opál Sándor, a hadtudományok kandidátusa,  az MTA köztestületének tagja, ráadásul a Belügyminisztérium egykori helyettes, majd osztályvezetője. A Mokkába hívták meg, Pataky Attilával együtt, hogy beszéljenek a magyar UFO aktáktól.


Fontos, hogy összefogjon az emberiség, hiszen a naprendszer gyarmatosítása miatt nagy veszélyben vagyunk - mondta el dr. Opál Sándor, a Magyar Hadtudományi Társaság alapítója.

 


Pataky Attila többször nyilvánosságra hozta már a harmadik típusú találkozásait a földönkívüliekkel. Szerinte Magyarországon legalább százezer ember él, aki hozzá hasonló helyzetben van. Az, hogy Kanada volt védelmi miniszterelnöke bevallotta, az amerikai kormány is földönkívüliekkel dolgozik, bizonyíték arra, hogy ufók igenis léteznek.

A volt kanadai védelmi miniszter a Mokka adása előtt nem sokkal beszélt a földönkívüliekről, aki szeretné megnézni az ide vonatkozó részt, az megteheti az alábbi videóban, mely magyar felirattal van ellátva:



Dr. Opál Sándor, a Magyar Hadtudományi Társaság alapítója tizenhárom évig dolgozott a Belügyminisztérium egyik osztályának vezetőjeként, úgy, hogy még a kollégái sem tudtak arról, hogy ő kezeli az úgynevezett X-aktás ügyeket.


Szerinte a Szovjetunó szenvedett a legtöbbet az UFO támadások miatt. Magyarországon Ózd mellett működött egy európai ufológiai megfigyelési központ, és minden tíz négyzetkilométeren volt egy rejtett állomás. A szovjet csapatok kivonulása után Magyarországon csökkent az ilyen paranormális jelenlét - mondta el dr. Opál Sándor.


Hogy mi az igazság, azt valószínűleg nem fogjuk megtudni, ezt mindenki döntse el magának.

Címkék#UFO

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!