Bulvár, celeb

2009.04.14. 13:29

Egy estére újra összeáll az ős-Hobo

Póka Egon, Tátrai Tibor, Solti János, Deák Bill Gyula és Hobo - 24 év után egy estére ismét összeáll a hírhedt-híres ősHobo.

A május utolsó hétvégéjén zajló III. Pannónia Fesziválon a Hobo Blues Band mellett, további csaknem 50 zenekar ad koncertet. A Várpalota melletti Cseri-parkerdőben kezdi nyári fesztiválturnéját az idén 20 éves Tankcsapda is - tájékoztatott hétfőn Nagy Szabolcs, a rendezvény sajtóreferense.

Ebben az évben a látogatók dönthették el, hogy melyik zenekart látnák szívesen május 28-és 31-e között a Pannónia Fesztiválon. A "Kívánj 5-öt, fesztivál lesz belőle!" felhívásra az év elején 80 ezren adták le szavazatukat kedvenc magyar együttesükre.

A fesztiválon fellép többek közt a Quimby, Péterfy Bori, a 30Y, a Neo, a Magashegyi Underground, a Vad Fruttik, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, a Kaukázus, a Belga, az Irie Maffia, a Pál Utcai Fiúk, a Road, a Depresszió, az Auróra, az Edda és az Anti Fitness Club.

Az ős-Hobo május végi koncertjén a régi-új rajongóknak is tartogatnak meglepetést a muzsikusok, közölte Nagy Szabolcs. Az új idők szavának engedve, május 30-án Madonna és Pet Shop Boys számokat is meghallgathat a közönség a Hobo Blues Band előadásában. A 20 éves Tankcsapda május 28-i koncertjén a rajongók ízelítőt kapnak a zenekar szeptember elején megjelenő új lemezükből is, ígérik a szervezők.

Csocsóvárossal, wakeboard pályával, BMX- és triál bemutatókkal is várják a Pannónia Fesztivál szervezői a bulizókat a Cseri-parkerdőbe. A vizifoci, strandröplapda, és a tollaslabda pályákat sem kell a látogatóknak nélkülözniük. Az extrémsportok rajongói mások mellett, kipróbálhatják a monociklit, azaz az egykerekű kerékpárt is, és lesz mozi sátor is, ahol főleg magyar játékfilmeket, dokumentum illetve rövidfilmeket vetítenek majd.

A 3, illetve 4 napos bérletek fele már elfogyott. A szervezők tájékoztatása szerint a mozgássérülteknek a rendezvény látogatás ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!