Bulvár, celeb

2017.09.12. 13:11

Egy harmadik szereplő is feladja a Survivort

A Survivor mindig tartogat valami izgalmat, a ma esti adásban újabb meglepő fordulatok következnek!

A játékban maradt túlélőknek fel kell venniük a harcot a zord időjárással, és egymással is.


Az újjáalakult Ibon ismét elvesztette a védettségi játékot, és tapintható a feszültség a törzs tagjai, például Klaudia és Nóra közt. Egyesek szerint kettejük párharcába Benedek miatt még egy kis női féltékenység is vegyül...


Az előző adás végén Tamás megtört.

Az exkatona az emberpróbáló körülményekre és a kevés élelemre hivatkozva feladta a játékot, ez azonban komoly következménnyel járt. Hogy a létszám teljes legyen, az Ibon törzs új játékost kapott. Visszaért a törzs egyhangúan kiutált, elsőként kieső játékosa, Nóri. Nórán már az első perctől látszott, s nem is tagadta, bosszúra szomjazik.


A Ferivel erősödött Ibon ismét elvesztette a védettségi játékot, amelyen a Buwaya korábbi törzsfőnöke nem vehetett részt. A Survivor orvosai Ferit elfertőződött rovarcsípései miatt eltiltották a küzdelemtől.

 

Eközben a sziget tovább szedi áldozatait, Bálint és Tomi után még egy játékos feladja és önként mond le a 20 millió forintos fődíjról. A játékban maradt túlélőknek fel kell venniük a harcot az elemekkel: a zord időjárás is tovább tépázza az egyébként is tűréshatáruk mezsgyéjén táncoló törzstagokat.

 

Habár az Ibon új taggal bővült, tudják, hogy hamarosan elveszítenek valakit. A vereség után a törzsi tanács következik. Nóra magabiztosságát látva, többen amulettet sejtenek a háttérben, ami kiváló eszköz lehet számára, hogy bosszút álljon korábbi csapattársain. Leginkább Klaudiának van félnivalója, amit ő maga is érez. Tapintható a feszültség közte és Nóra között, amibe egyes törzstagok szerint Benedek miatt még egy kis női féltékenység is vegyül...

 

Egy biztos: az Ibon törzsi tanácsán ma ismét kialszik valakinek a fáklyája. Mindenki szövetkezni próbál, de vajon kinek a taktikája válik be? Nóra bosszút áll korábbi ellenségein? Ma este kiderül, melyik szövetség bizonyul erősebbnek!




Survivor az RTL Klubon, ma 18.55-től!

 

Címkék#RTL Klub

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!