Bulvár, celeb

2013.01.08. 12:59

Februárban új sztárpárokkal indul A Nagy Duett

Februárban a SuperTV2-n indul az elmúlt évek egyik legszórakoztatóbb televíziós produkciójának, A Nagy Duettnek második évada.

munkatársunktól

Fantasztikus sztárpárok, látványos produkciók, emlékezetes duettek fémjelzik a műsort, melynek [namelink name="Liptai Claudia"] és [namelink name="Till Attila"] lesznek a műsorvezetői.

A Nagy Duett 2011-es sikere minden várakozást felülmúlt. A TV2 saját gyártású műsora hamar belopta magát a nézők szívébe és felhőtlen kikapcsolódást kínált a péntek estékre. Ki ne emlékezne [namelink name="Zoltán Erika"] és [namelink name="Hajdú Péter"] kettősére, vagy [namelink name="Peller Mariann"] és [namelink name="Bereczki Zoltán"] színpadi show-jára? Az első évad kiváló nézettsége és a közönség visszajelzései alapján nem volt kérdéses a folytatás. Februárban tehát újra jön A Nagy Duett, ezúttal a TV2-csoport legújabb csatornáján, a SuperTV2-n.

- Az első évad sikerét látva, az elmúlt másfél évben rengeteg ismert énekes szegezte nekem a kérdést: tervezünk-e újabb Nagy Duettet, mert szívesen részt venne benne. Jó néhány TV2-es képernyős kolléga is jelezte: látva az adásokat, kedvet kapott ahhoz, hogy kipróbálja magát énekesi szerepkörben. Jelentkezőkből tehát nem volt hiány, ezért rendkívül erős névsorral és gyakran igen meghökkentő párosításokkal vágunk neki a műsor következő szériájának – árulta el Illés Gabriella, a TV2-csoport kábelcsatornáinak kreatív vezetője.

A zsűri marad:

A zsűri marad: Kasza Tibi, Balázs Klári és Dobrády Ákos. 
A 2013 februárjában a SuperTV2-n induló műsorban a már jól bevált zsűri, [namelink name="Balázs Klári"], [namelink name="Dobrády Ákos"] és [namelink name="Kasza Tibor"] osztogatja a pontokat. Az ítészek idén sem tesznek lakatot a szájukra, keményen megmondják véleményüket pályatársaiknak és a duettpartnereknek. A show műsorvezetőnője, Liptai Claudia pedig „visszakapja" kedvenc műsorvezetőtársát, hiszen idén Tilla házigazdaként és nem versenyzőként áll majd a színpadra. Ennek ellenére az első adásban Tilla újra dalra fakad, ráadásul Claudia oldalán!

A műsor zenei producere az első évad egyik profi énekese, Bereczki Zoltán lesz. A szereplők listájából egyelőre még csak [namelink name="Szinetár Dóra"] neve ismert, így azt sem lehet tudni, hogy Dóra kinek az oldalán áll majd színpadra. A duettpartner és a többi páros kilétére is hamarosan fény derül…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!