Bulvár, celeb

2009.04.25. 11:10

Havas szerint Fábry egy sült paraszt

A két tévés kiválóság kapcsolatát régi viszály mérgezi, amelynek emléke Havas Henrikben még most is erős felindultságot váltott ki. Fábry Sándor szóra se méltatta a beszólást.

Delmagyar.hu

Felszínre tört Havas Henrik és Fábry Sándor régóta lappangó ellentéte - írja a borsonline. A tanár úr internetes blogjában borította ki a bilit. A két sztár viszonya évekkel ezelőtt romlott meg, amikor Havas az Esti Showder vendége volt. A tévénézők mégsem szereztek tudomást a vitáról, az ugyanis nem a kamerák előtt, hanem a műsor után, a színfalak mögött zajlott. Aznap este a meghívottak között volt a Lázár testvérpár. A világbajnok fogathajtók a show-ban házi pálinkával kínálták Fábryt, aki visszautasította az italt, majd a kulisszák mögött botrányt rendezett: parasztnak nevezte a fivéreket. A testvérpár már el is felejtette az esetet, pedig alaposan elszabadulhattak az indulatok, mert a műsor stábja Havast kérlelte, hogy térítse észre a házigazdát.

– A munkatársai könyörögtek, hogy ezt a büdös parasztot, mármint Fábryt, alázzam már le, mert nem normális. Tudtam, hogy teljesen helytálló ez a megfogalmazás, de megszántam, mert szánalmas. Papírokat mutogatnak neki, hogy mit kell kérdezni. Nem is tud beszélgetni – hallható a műsorvezető videoüzenetében, a havashenrik.hu-n.

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!