18
Csak felnőtteknek A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot! Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.
Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves

Ezért feszült egymásnak Majka és Horváth Tomi (videó)

Kiderült, hogy mi váltotta ki a sztárok közötti nézeteltérést.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Majka és Horváth Tamás a nyílt utcán veszekedett, majd később a Facebookon folytatódott a szájkarate. Most kiderült, hogy mire ment ki a játék.

Mint kiderült, ők lesznek a Megyék Csatája Országos E-sport Verseny regionális vezetői Berki Krisztián és Jakabos Zsuzsa mellett.

„Hamarosan mi is meglátjuk ki a keményebb, ha e-sportról van szó! A helyedben nem nagyon reménykednék, mert a sztárfutamon mi Keleti srácok-lányok kegyetlenül elkenjük a Nyugatiak száját…” – írta Majka, a keleti régió sztárja a Facebook-oldalán Horváth Tamásnak címezve, aki a nyugatiakat fogja támogatni.

Jakabos Zsuzsa a déli megyék sztárja úgy fogalmazott, izgalmas fába vágta a fejszéjét, míg Berki Krisztián, az északi megyék vezetőjeként magabiztosan várja a kihívásokat.

Csatlakozz az 1 millió forint összdíjazással járó Megyék Csatája Országos E-sport Versenyhez!

Hozzászólások

Szponzorált tartalom 
Érdekességek a tojásról, amit nem biztos, hogy tudtál
Egy kanapén Gyurcsány Ferenccel – a legtöbb ember számára fenyegetésnek hangzik
Nem így Osváth Zsolt számára, aki a szemkilövető baloldali politikus emberi oldalát akarta megmutatni.
Végső búcsút vettek az első magyar paralimpiai bajnoktól
A Farkasréti temetőben kedden kísérték utolsó útjára Tauber Zoltánt.
Diákbarát suli a Rókusvárosi II. Számú Általános Iskola
A koronavírus miatt a legtöbb általános iskola egyelőre úgy tűnik nem, vagy csak online tud nyílt napokat tartani, így a leendő elsősök szülei számára megnehezedett az iskola­választás.
Gulyás Gergely: erős Magyarország nincs kulturális erő nélkül
A debreceni Déri Múzeumban 25 éve látható együtt Munkácsy Mihály Krisztus-trilógiája: az Ecce Homo, a Krisztus Pilátus előtt és a Golgota.
24 órán belül két tétmeccsel megkezdte az idényt a Vidux-Szegedi RSE
Elhunyt Gyürki István