Hallgassa élőben!

Rubint Réka és Lipp Adrienn: nem lehet véletlen a találkozásunk

Mindketten úgy érzik, sorsszerű, ahogy az élet egymás mellé sodorta őket. A két sikeres fiatal nő élete több területen is meglepő hasonlóságot mutat.

Rubint Réka váratlanul megismerte Lipp Adrienn vadásznőt, aki a saját hivatásában nagyon sikeres. Januárban baráti társasággal Ausztriában voltak síelni, ahol kiderült, hogy Adrienn legjobb barátja Réka férjével, Schobert Norberttel is jó barátságot ápol – írja a HOT!.

A bakonyi vadásznő kalandos élete ihlette J. Alain Smith amerikai írót az egyik kötete főszereplőjének megalkotásakor, a regényből később filmet is készítettek.

Hiszem azt, hogy az ember olyan dolgokat, energiákat vonz be, mint amilyeneket mozgat magában. Nem lehet véletlen a találkozásunk. Az Adrienn-nel való megismerkedésemben talán néhai édesapámnak is szerepe lehetett. Egy vadásztársaság elnöke volt, nagyon szerettem vele kimenni a szabadba, az erdőbe, igaz, amikor a vadat hajtottuk, mindig elijesztettem az állatokat – kezdte nevetve Réka.

Ennek tulajdonítja, hogy ennyire egy hullámhosszon van a vadásznővel.

Nemrég Balatonfüreden futottunk össze, akkor Adrienn megajándékozott az önéletrajzi regényével. Beleolvasva feltűnt, hogy tényleg hasonló a kettőnk életútja, természetszeretete, életszemlélete. Az úrkúti lány elindult, és mesébe illő dolgok történtek vele. Ezt magamról is el tudom mondani, én is kis faluból, Pusztamonostorról indultam, majd Jászberény és Budapest következett, teljesen egyedül – mesélte az ország legismertebb fitneszedzője.

Hatalmas birtok

Adrienn számára nem volt ismeretlen Réka, hisz korábban már tornázott a DVD-ire. Nem is gondolta volna, hogy annak ellenére pillanatok alatt megtalálják a közös hangot, hogy teljesen különböző területen lettek sikeresek.

Amikor találkoztunk, olyan volt, mintha már évek óta ismernénk egymást. Teljes természetességgel közeledtem hozzá. Mindketten nagy álmot értünk el egy rögös úton. Tisztelem a bámulatos kitartását, a maximalizmusát, a családszeretetét, csodálom a kisu­gárzását, a természetességét és a közvetlenségét. Gyorsan megszerettem. Mesélt az apukájáról, akit a második este meg is könnyeztünk. Akkor mond­ta nekem, hogy úgy érzi, nem lehet véletlen a találkozásunk. Én lovas vadász vagyok, Réka lánya, Lara pedig nagy lovas, ezért meghívtam őket a birtokunkra, ahol 160 állattal élünk együtt – magyarázta a vadásznő.

A vadásznő gyakran jótékonykodik

Diana a nyeregben címmel Adrienn önéletrajzi regényt írt, amelynek a teljes bevételét a jövő nemzedék tanítására fordítja.
Évente 600–1000 gyermeket látunk nálunk vendégül, most épp állami gondozottakat – árulta el.

Különös sztárbarátságok

Taylor Swift és Marilyn Manson
Mint a tűz és a víz, annyira különböznek, de állítják: tökéletesen kiegészítik a másikat.

Meryl Streep és 50 Cent
2014-ben egy kosárlabdameccsen egymás mellé szólt a jegyük, és olyan jól elbeszélgettek, hogy azóta is tartják a kapcsolatot.

Cameron Diaz és Snoop Dogg
Bármily furcsának is tűnik, a világsztár színésznő és a rapper már régóta hatalmas haverok, ugyanis egy gimnáziumban koptatták a padot.

 

Hozzászólások

Megkezdődött a TV2-n a Séfek Séfe új évada (videó)
Hétfő este elindult a a Séfek Séfe harmadik évada a TV2-n.
Romániában októbertől indul az oltáslottó
A sorshúzások megszervezését részletező, a gazdasági tárcával közösen kiadott miniszeri rendeletet hétfőn írta alá Cseke Attila megbízott egészségügyi miniszter.
Orbán Viktor: kérdések és válaszok (videó)
Videót osztott meg a miniszterelnök.
Lengyel kormányszóvivő: nem zárják be a Turów bányát
Negatív hatással lenne lengyelek millióinak energiabiztonságára, tágabb értelemben az egész Európai Uniót is veszélyeztetné.
Több mint negyven új fertőzött a megyében
Jótékonysági gálavacsorával köszönték meg a hétvégén Csongrádon azok munkáját, akik hozzájárulnak a koronavírus-járvány leküzdéséhez. Közben a megyében péntek óta 42 új koronavírussal-fertőzöttet regisztráltak.
440 millió forintból fejlődött Székkutas 2020 óta
Lakossági fórumot tartottak hétfőn délután Székkutason, ahol szó esett a vírushelyzetről és a megvalósult, illetve aktuális fejlesztésekről is.