Bulvár, celeb

2019.03.20. 18:13

Hétfőtől új magyar sorozat szögezheti a képernyők elé a nézőket - Jön az Ízig-vérig

A főszerepben Gryllus Dorkával, Simon Kornéllal, Pokorny Liával, Klem Viktorral, Száraz Dénessel és Badár Sándorral készült Herendi Gábor (Valami Amerika, Magyar vándor, Kincsem) rendezésében a sorozat.

2018 augusztusában kezdték el az akkor még A la carte munkacímen futó sorozat forgatását, ami nem egy már meglévő formátum hazai adaptációja lesz, hanem egy teljesen saját történet.


Az Ízig-vérig írói között megtaláljuk Rudolf Pétert, Búss Gábor Olivért (Üvegtigris), Trunkó Bencét (Argo) és Divinyi Rékát (Csak szex és más semmi) is. A sorozat rendezői székében pedig az utóbbi évek legnézettebb magyar filmjeit, a Valami Amerikát, a Magyar vándort és a Kincsemet készítő Herendi Gábor foglalt helyet.

 



Az Ízig-vérig március 25-én indul a VIASAT3-on, a főszerepben Gryllus Dorkával, Simon Kornéllal, Pokorny Liával, Klem Viktorral, Száraz Dénessel és Badár Sándorral.


A történetről egyelőre még nem sokat árult el a csatorna, a cím és az előzetes alapján azonban kijelenthető, hogy a sorozat a gasztronómia világába is elkalauzolja majd a nézőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!