Hétfőtől új magyar sorozat szögezheti a képernyők elé a nézőket - Jön az Ízig-vérig

A főszerepben Gryllus Dorkával, Simon Kornéllal, Pokorny Liával, Klem Viktorral, Száraz Dénessel és Badár Sándorral készült Herendi Gábor (Valami Amerika, Magyar vándor, Kincsem) rendezésében a sorozat.

2018 augusztusában kezdték el az akkor még A la carte munkacímen futó sorozat forgatását, ami nem egy már meglévő formátum hazai adaptációja lesz, hanem egy teljesen saját történet.

Az Ízig-vérig írói között megtaláljuk Rudolf Pétert, Búss Gábor Olivért (Üvegtigris), Trunkó Bencét (Argo) és Divinyi Rékát (Csak szex és más semmi) is. A sorozat rendezői székében pedig az utóbbi évek legnézettebb magyar filmjeit, a Valami Amerikát, a Magyar vándort és a Kincsemet készítő Herendi Gábor foglalt helyet.
 

Az Ízig-vérig március 25-én indul a VIASAT3-on, a főszerepben Gryllus Dorkával, Simon Kornéllal, Pokorny Liával, Klem Viktorral, Száraz Dénessel és Badár Sándorral.

A történetről egyelőre még nem sokat árult el a csatorna, a cím és az előzetes alapján azonban kijelenthető, hogy a sorozat a gasztronómia világába is elkalauzolja majd a nézőket.

szponzorált tartalom
Új műsorral jelentkezik Várkonyi Andrea
NAV közlemény: Felgyorsul a jövedelemigazolás igénylése
A banki hitelfelvételhez eddig is elengedhetetlen volt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által kiállított jövedelemigazolás. Februártól azonban a NAV új szolgáltatásával, az online keresetkimutatással jelentősen felgyorsul az igénylési folyamat.
Balázs Attilát nem tudta megállítani a betegség
Viszontagságos előzmények után jutott be a nyolcaddöntőbe Rióban.
Negyven év után újra megnyitották a Szerelmesek házát Pompejiben
Az épület éveken át tartó felújításon esett át, miután egy 1980-as földrengés megrongálta.
Bemutatták a vizsolyi biblia hasonmás kiadását
A hasonmás kiadás az eredeti Károlyi-biblia kinyomtatásának 430. évfordulójára jelent meg.
Enikőt nagyon szeretik
Vajon létezik a matrica szereplője?
Érdeméremmel ismerték el az Emlékpont történészének munkáját
Vincze Gábor a volt csendőrök második világháború utáni sorsával foglalkozik.