Bulvár, celeb

2009.04.26. 11:51

Hódít a britek Lucy-je

Esélyessel bővült a Britain's Got Talent első helyéért harcolók tábora. Jelenleg Susan Boyle és Hollie Steel tartoznak a legfőbb várományosok közé.

Delmagyar.hu

Hollie a My Fair Lady egyik jelenetét adta elő. A produkció tánccal indult, amely az egyik döntnököt Simon Cowell producert olyannyira nem hatotta meg, hogy már az előadást megszakító csengő körül kaparászott, amikor Hollie elkezdett énekelni.

Ebben a pillanatban az érdektelenséget komoly érdeklődés váltotta fel, és megismétlődött a két héttel ezelőtti csoda, a (meg)döbbenten hallgató zsűrivel és az őrjöngve ünnepelő publikummal.

Hollie-Susan párharc

Az egyik döntnök, Kelly Brook színésznő a könnyeivel küszködött, kolléganője, Amanda Holden együtt dalol az ifjú titánnal, Piers Morgan pedig az előadás után kijelentette: sok gyermek fellépett már a - harmadik szériájánál tartó - műsor eddigi történetében, de egyikük sem rendelkezett Hollie-hoz hasonló énektehetséggel.

Hollie Steel, a britek Lucy-je
Susan Boyle-nak így most komoly kihívója akadt. Szakértők szerint az Angliában élő orvos házaspár kislánya, a jelenleg iskolába járó Hollie az, aki reálisan veszélyeztetheti 50-hez közelítő riválisának esélyeit a busás summával (100 ezer font) és biztos lemezszerződésekkel járó győzelemre.

A 47 éves skót háziasszony A nyomorultakból előadott betétdala óta igazi világsztár lett: profikat megszégyenítő produkcióját már több mint száz millióan nézték meg az interneten. Érdeklődve várom, hogy mit hoz Hollie a "nézettség-konyhára".

Címkék#megasztár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!