Bulvár, celeb

2009.06.10. 21:12

Hölgy a legmenőbb

Angelina Jolie a világ legbefolyásosabb híressége a Forbes magazin idei százas listáján, amelyre először került fel hivatalban lévő amerikai elnök: Barack Obama a 49. helyet csípte el. Nő a harmadik is: Madonna.

Munkatársunktól

Korábban is előkelő – tavaly 3. – helyezést ért el az éves bevétel és a médiajelenlét alapján összeállított Forbes-listákon Angelina Jolie, de idén a legnépszerűbb amerikai műsorvezetőt, Oprah Winfrey-t megelőzve a csúcsra ért. 27 millió dollárt keresett, ami tizede Winfrey éves bevételének, a hatgyerekes színésznő azonban a világsajtó koronázatlan királynőjévé vált. Madonna a harmadik az ünnepelt és gazdag celebritások listáján, a popikont Beyoncé Knowles, Tiger Woods, Bruce Springsteen és Steven Spielberg követi.

Angelina Jolie

Angelina Jolie.
Jennifer Aniston és korábbi élettársa, Brad Pitt – aki azóta Jolie-val népes családot alapított – a nyolcadik és kilencedik. A 49. helyet Barack Obama foglalja el, pedig hivatalban lévő amerikai elnöknek még nem sikerült bejutni a százas klubba. Obama népszerűsége, történelmet író választási győzelme és jövedelmező írói tevékenysége miatt került a középmezőnybe.

Címkék#színész

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!