Bulvár, celeb

2019.06.19. 11:58

Huszonegy év után tér vissza a rádióba Császár Előd - A Sláger DJ műsorának házigazdája lesz

A zenész karrierjét egy 25 éves rendőr halálát okozó baleset törte félbe.

DJ-ként tér vissza a magyar könnyűzenébe, így a közszereplők közé Császár Előd – írja a Bors.


A zenész körül 1998. december 17-én fagyott meg a levegő, miután sárga BMW-jével egy rendőrautónak ütközött. A kocsi sofőrje, egy 25 éves rendőrtiszt a helyszínen életét vesztette. A baleset után kialakult népharag kettétörte Császár Előd karrierjét, a bíróság végül egy év hat hónap fogházbüntetésre ítélte, de három év próbaidőre felfüggesztette – idézte fel a lap.


Az ítélet óta Előd kivonult a hazai zenei életből, és főleg külföldön, Shane 54 néven készített zenei remixeket, de most visszatér. A Sláger FM hétvégi Sláger DJ műsorának házigazdája lesz Náksi Attilá­-val és WhiteBoyjal váltva.

Elődnek a baleset előtt szép karrierje volt, jó zenét csinált. Emberként semmi közöm hozzá, egy hülye gyereknek tartom, és csak udvariasságból használom ezt a kifejezést, mert kreatív igazgatóként engem minősítene, ha durvább kifejezéssel illetném. Soha nem hallottam nyilvánosan bocsánatot kérni. Nekem fontos a rádióm és a zenei minőség. Attól, mert valaki rossz minőségű ember, még lehet tehetséges. A hallgatóknak joguk van eldönteni, hogy elfogadják vagy sem. Az ő döntésüket pedig tiszteletben fogjuk tartani


– mondta a lap megkeresésére Jáksó, a Sláger FM kreatív igazgatója, majd hozzátette. – A zenénk egy korszakról szól. Ha sikerül felidéznünk a hallgatókban azt az ízt, illatot, élményt, ami egy adott dalhoz kapcsolódott az életükben, akkor már elértük a célunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!