Bulvár, celeb

2013.06.21. 15:04

Így készül a chips - új epizóddal jön a ˝Hogyan készül?˝

Új epizóddal jelentkezik az OzoneNetwork tévé saját gyártású sorozata a „Hogyan készül? Megmutatjuk!".

A műsor érdeklődő, mindent kipróbáló és megkóstoló műsorvezetője, Gyetván Csaba, a világ egyik legkedveltebb ropogtatnivalójának, a chips készítésének rejtelmeit mutatja meg.

A Hogyan készül? Megmutatjuk! stábja ezúttal Csehországba, azon belül is Choustnik-ba, Európa egyik legnagyobb Chips gyárába látogatott el. „Nekem is ez a kedvencem. Válogatás nélkül, szinte mindegyiket szeretem. A klasszikus sósat, vagy paprikásat éppen ugyanúgy imádom, mint a különleges fűszerezésű chipseket. Éppen ezért számomra feledhetetlen élmény volt elmenni egy igazi chips-gyárba." – meséli a műsorvezető, Gyetván Csaba. A ropogtatnivaló alapja nem is lehet más, mint a burgonya.

Jó chipset készíteni pedig csak speciális tulajdonságokkal bíró krumpliból lehet – ezt már az üzem vezetője magyarázza. Martin Gajdolin a műsorban hangsúlyozza, hogy „fontos a magas keményítőtartalom, az alacsony cukortartalom, és lényeges, hogy a burgonya jól tűrje a tárolást." A kiváló alapanyagon, és a legmodernebb gyártási eljárásokon túl az elhivatottságra is szükség van az ízletes, és minőségi termék előállításához – vallja az üzemvezető, aki egy titkot is elárul: „Mi mindnyájan chipsimádók vagyunk itt a gyárban. És egy valami tény, a sütőből frissen, melegében kijövő, jó 40-45 Celsius fokos burgonyachips a legjobb és a legfinomabb." A szombaton, 17 óra 30 perkor kezdődő műsorból kiderül az is, hogy a csehországi gyárban adalékanyagokat nem használnak fel a chips előállításához. A „Hogyan készül? Megmutatjuk!" című műsorban egy újabb jól ismert termék gyártásának, sokak számára ismeretlen, látványos világába visszük el a nézőinket.

Hogyan készül? Megmutatjuk! minden szombaton 17:30-kor az OzoneNetwork tévében. Ismétlések vasárnap délelőtt, hétköznapokon pedig éjfélkor. Az OzoneNetwork TV már 1.8 millió háztartásban nézhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!