Bulvár, celeb

2019.04.10. 17:19

Indul az Egynyári kaland negyedik évada

A utolsó évad története egy év elteltével folytatódik, a történet fő helyszíne ezúttal váltakozva a Balaton, valamint a főváros lesz.

Munkatársunktól

Az MTVA és a Megafilm Service közös produkciója az Egynyári kaland című nyolc epizódból álló sorozat negyedik, egyben utolsó, záró szériája 2019. április 27-től heti rendszerességgel, szombat esténként 19.30-tól lesz látható a Duna Televízión.


A negyedik évad története egy év elteltével folytatódik, a történet fő helyszíne ezúttal váltakozva a Balaton, valamint a főváros lesz.


A negyedik évadban Zsófi (Schmidt Sára), áthallgatással egy budapesti egyetemen tanul, valamint összeköltözik pszichológus barátjával, Kornéllal (Fehér Dániel). Az egyetem nem kis megpróbáltatás számára, nem könnyű helyt állnia egy alapvetően férfias szakterületen. Valamint barátjával sem felhőtlen a kapcsolatuk, főként, miután a 2. évadban megismert Misi (Ember Márk) újra képbe kerül Zsófi életében.


Bence (Rubóczki Márkó) is kihívások elé néz: hajópincér szeretne lenni, amíg azonban vár a nagy lehetősége, üzletvezetői állást kap Szabó Győző éttermében, ahol megváltozott munkaképességű kollégák teszik őt próbára.


Enikő (Piti Emőke) állást kap egy feltörekvő művészeti galériában, minden idejét a munkával tölti, végre megtalálta álmai állását. A rengeteg elfoglaltság azonban Levivel való kapcsolatának a rovására megy, főként azután, hogy megismeri a bohém művészt, Donátot (Szőcs Artur).


Levi (Király Dániel) próbál lazának mutatkozni és elfogadni az Enikő sikerei okozta figyelemhiányt. Gábor (Héricz Patrik) és Boglárka (Bajor Lili) már házastársként tér haza Amerikából, a közös nyaraláson feltett szándékukká válik, hogy Levinek egy hozzá illő párt találjanak, az előző évadban megismert Kökény (Waskovics Andrea) személyében.


Luca (Walters Lili) nagy reményekkel vág neki a nyári szünetnek, hiszen Ákossal (Fehér Balázs Benő) közös zenei karriert terveztek. Ákosnak azonban már van egy zenekara Budapesten, így halogatja a balatoni látogatást. Luca elkezdi a maga útját járni, a fotózásban találja meg önmagát, amihez segítséget nyújt neki az Enikőn keresztül megismert művész, Donát.


Ákos próbál visszaférkőzni Luca bizalmába, azonban ezt nehezíti a körülmény, hogy felbukkan édesanyja, Szilvia (Nyári Szilvia), aki nem kevés bonyodalmat okoz Ákos életében.


A negyedik évad 8 epizódja a hangsúlyokat elsősorban a párkapcsolati helyzetekre helyezi, illetve arra is választ kapunk, hogy a korábbi évadokból ismert párosok Zsófi-Bence, Luca-Ákos, Enikő-Levi, Gábor-Boglárka együtt tudnak-e maradni.

Címkék#mtva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!