videókat várnak

2020.08.10. 07:58

„Itt az idő, hogy bátorítsuk és erőt adjunk Benkő Lacinak” – felhívást tett közzé az Omega

Felhívást tett közzé az Omega együttes közösségi oldalukon, melyben arra kérik a rajongókat, hogy küldjenek rövid jókívánságokat Benkő Lászlónak, aki már egy ideje kórházban van.

Budapest, 2018. június 5. Benkõ László billentyûs, zeneszerzõ (Omega) a Volt egyszer egy Ifipark koncertsorozat budapesti sajtótájékoztatóján 2018. június 5-én. A budai Várkert Bazárban június 29-tõl szeptember 7-ig az Omega, D. Nagy Lajos, Hobo, az Apostol és a Dinamit lép fel. MTI Fotó: Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

„Most van itt az ideje, hogy mindannyian, akik szeretnénk Benkő Lacit mielőbb biztonságban tudni, kifejezzük szeretetünket, bátorítsuk és erőt adjunk neki. Pontosan erre van szüksége, hogy érezze a rajongók, ismerősök, barátok ezreinek szeretetét” – írja az Omega zenekar Facebook-bejegyzésében.

Arra kérik a rajongókat, küldjenek rövid üzeneteket, jókívánságokat, amelyből egy videót készítenek, és azt eljuttatják Benkő Lászlóhoz.

Az Omega billentyűse jó ideje kórházban van – írja a Bors. Kóbor János néhány nappal ezelőtt elmondta, hogy Benkő László két hete elesett az utcán, aminek következtében eltört a térde és a bordája. A lábát műteni kellett, az operáció jól sikerült, de tüdő- és mellhártya-vizesedése lett, ráadásul a fekvőgipsz miatt nem is tud mozogni.

Borítókép: Benkő László billentyűs, zeneszerző (Omega)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!