Bulvár, celeb

2009.06.23. 09:06

Katinka a Playboynak pózolt - ellopták a képeket

A héten boltokba kerülő Szex & fogyás című könyvben egyetlen meztelen fotó sem található Kunovics Katinkáról, holott eredetileg egy erotikus képet terveztek a borítóra.

Delmagyar.hu

A Romantic énekesnője néhány héttel ezelőtt a Playboy fotósának megmutatta bájait, és a felvételek igencsak pikánsak lettek. Katinka ezekből szeretett volna válogatni, ám számítását egy váratlan esemény keresztbe húzta. Éppen vidéken volt, amikor bűncselekmény áldozata lett. A parkoló autóját feltörték és elvitték belőle a pendrive-ot, amelyen az erotikus képek voltak - írja a storyonline.hu.

Katinka rettentően megijedt, ugyanis az adathordozón olyan retusálatlan felvételek is voltak, amelyeket senkinek nem szeretett volna megmutatni. Nem titkolja, azóta is azon izgul, mikor látja viszont valamelyik lapban, vagy az interneten az ellopott fotókat. Az ügy miatt a rendőrségen is feljelentést tett.

Az eset után úgy döntött, mivel az erotikus képek illetéktelen kezekbe jutottak, azokat már nem szeretné felhasználni a könyvben. Így aztán az pikáns felvételek helyére olyan képek kerültek, melyek szintén garantáltan meglepőek és eddig még senki nem láthatta őket.

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!