Bulvár, celeb

2017.10.12. 13:11

Kegyetlen küzdelem, őszinte vallomás és lángoló tábor a mai Survivorben

A korai reggeli után a Survivor legkeményebb harcosai útra kelnek a második elődöntőre, ami egyben az utolsó játék, amelyen eldől ki csatlakozik majd Iliászhoz.

Az első elődöntőn végül Iliász diadalmaskodott. Ő tudta magát a legtovább megtartani a folyamatosan lejtő deszkákon. Szandi azonban összeomlott a vereség súlya alatt. Ám mikor visszatértek a szigetre, nem várt meglepetés érte őket. Ferit, Szandit és Barbit is meglátogatta egy-egy szerettük.

Iliász a Holtak szigetéről tért vissza előző nap, így ő nem részesülhetett ebben a kiváltságban. A többiek viszont eltölthettek egy kis időt egy hozzájuk közelállóval és a búcsúzás után lelkileg készen álltak a következő elődöntőre.

 


 

A korai reggeli után a Survivor legkeményebb harcosai útra kelnek a második elődöntőre, ami egyben az utolsó játék, amelyen eldől ki csatlakozik majd Iliászhoz.

Vegyes érzelmekkel vágnak neki a játéknak. Az eddigi legkeményebb, legösszetettebb küzdelem vár rájuk, ami sosem látott próba elé állítja a 3 túlélőt. Nem elég, hogy fizikálisan megterhelő lesz a feladat, de az eszükre, logikájukra és a kitartásukra is szükségük lesz a sikerhez.

 

Az óriási, minden eddiginél nagyobb küzdelembe mindenki beleadja szívét-lelkét, de sajnos csak egy hely van a fináléban Iliász mellett. A győztes nagyon szoros versenyben tud csak felülkerekedni társain. Végül a két finalista kiönti egymásnak a szívét és végső búcsút vesznek a szigettől.

 

Ki lesz az, aki lebontja a tábort, és feléget mindent maga után? Iliász méltó ellenfelet kap majd a ma esti epizódban, amely sosem látott érzelmeket és izgalmakat ígér.

 

Survivor az RTL Klubon, 18.55-től!

Címkék#RTL Klub

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!