Bulvár, celeb

2013.11.11. 10:38

Lady Gaga és Miley Cyrus elől happolta el az MTV díjat Katy Perry

Perry mellett Eminem és a One Direction aratta le a babérokat az MTV európai díjátadó gáláján vasárnap Amszterdamban.

Katy Perry, Eminem és a One Direction aratta le a babérokat az MTV európai díjátadó gáláján vasárnap Amszterdamban.

A 20. MTV European Music Awards ceremónián Perry Lady Gaga és Miley Cyrus elől vitte el az év legjobb női énekesének trófeáját. A 29 éves amerikai énekesnő a gálán a sok ezernyi fiatal zenerajongó előtt Unconditionally című számát adta elő lélegzetelállító rendezésben: Perry kilenc méter magasságban felfüggesztve énekelt.

Miley Cyrus a legjobb zenés videó díjával térhetett haza, amelyet a Wrecking Ball című produkcióért ítéltek neki. A húszéves sztár miniruhában vonult végig a vörös szőnyegen, csípője körül a Please Stop Violence (Kérlek, vessetek véget az erőszaknak) felirattal. A gálán előadott száma végén demonstratív módon rágyújtott egy marihuánás cigarettára.

Fotó: MTI/EPA/Robin van Lonkhuijsen

Fotó: MTI/EPA/Robin van Lonkhuijsen
A One Direction brit-ír fiúbanda a popkategória legjobbja lett az estén, az együttes egyik tagja, a jóképű Harry Styles pedig ruhatárával érdemelte ki a legjobb öltözködési stílusú előadó díját.

A rapper Eminem a "globális ikon"-díjat kapta eddigi pályafutása elismeréseként, ráadásul a hiphopkategóriában is nyert.

Jared Leto, a Thirty Seconds to Mars frontembere egy perc néma tiszteletadásra kérte fel a közönséget a pénteken a Fülöp-szigeteken pusztító Haiyan hurrikán tízezer halálos áldozatának emlékére. A zenekar a legjobb alternatív banda díját vehette át.

Idén is megtartotta a legjobb férfi előadó státusát a kanadai Justin Bieber, aki ezzel már negyedik éve egyhuzamban őzi a címet. Beyonce a legjobb élő produkció, Bruno Mars pedig a legjobb dal díját nyerte el. A világviszonylatban legkiemelkedőbb fellépés elismerését a kínai Chris Lee kapta Amszterdamban.

Címkék#MTV

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!