Bulvár, celeb

2009.05.27. 13:00

Medveczky egész életében testével kereste a pénzt

Az Áll az alku győztese, Kölcsey-Gyurkó Levente hatvanezer forintot fizetne Medveczky Ilonának, ha cserébe lejtene neki egy erotikus táncot. Levente szerint Medveczky egész életében a testével kereste a pénzt.

Delmagyar.hu

„Ennyi a nyugdíja szegénynek, de nem tud belőle megélni. Ha lesztriptízel nekem egy show-t, akkor kifizetem neki a hatvanezer forintos nyugdíját. Medveczky már egy kifutott celeb" – mesélte gúnyosan a TV2 stúdiójában.

„Jó lenne, ha észrevenné, hogy az élet nem annyira egyszerű, mint gondolja. Fontosnak tartom, hogy a hazai celebek értéket közvetítsenek. A hírességek azonban csak pózolnak, nincs egy őszinte megmozdulásuk sem. Annyira rosszul érzik magukat a bőrükben, hogy bármire képesek, hogy bekerüljenek a lapokba" – mesélte Levente a Borsnak. A győztes szerint Törőcsik Mari az ellenpélda. „Össze sem lehet hasonlítani Medveczkyvel. Ilona egész életében revütáncos volt, a testével kereste meg a kenyérre valót" – tette még hozzá.

Kölcsey-Gyurkó Levente : Medveczky Ilona egész életében revütáncos volt, a testével kereste meg a kenyérre valót.

Kölcsey-Gyurkó Levente : Medveczky Ilona egész életében revütáncos volt, a testével kereste meg a kenyérre valót.
A napilap Medveczky Ilonát is megkereste, aki nem nagyon szerette volna kommentálni a történteket. „Nem szívesen kommentálom a dolgokat. Annyit mondanék, hogy mindenki saját magát minősíti" - nyilatkozta Ilona.

Levente még ezt sem hagyta szó nélkül: „Látják válaszolni is, csak tőmondatokban tud, közben meg feszíti a düh. Sajnálatos, hogy nincs benne önirónia" – tette hozzá az Áll az alkuban összesen 2 750 000 forintot megnyerő fiatalember, akinek hobbija a fotózás, és a kísérleti filmek készítése. Ezenkívül úgy tűnik ő is szeret az újságok oldalain szerepelni.

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!