Megjelent a Soulwave legújabb klipje, a Képtelenség!

Ez az első single az áprilisban debütált legelső nagylemezük óta, amihez most képi anyag is készült.

A dalra alapvetően jellemző a boldog összhang, némi szorongással vegyítve. Érzelmi kérdéseket vet fel, kételkedés egy bizonytalan kapcsolatban, olyan személy iránti vonzalom, akiről nagy bizonyossággal tudjuk, hogy fájdalmat fog okozni nekünk, de mégis ha a közelében vagyunk, akkor érezzük teljesnek magunkat.

A videoklipben szerették volna vizuálisan is megjeleníteni a dal lényegét. A srácok fehérbe öltözve dobolják egymást színes bombákkal a felvétel során. Közvetíteni akarták az érzést, amikor a fakó hétköznapokban kapjuk az impulzusokat, amik az érzelmi skála minden pontját érintik.

A Képtelenség előfutára is egyben a következő lemezüknek, amelyen egy új oldalát láthatjuk a bandának.

A 2012-ben újjáalakult, alternatív – rockot játszó indie zenekar egyre nagyobb népszerűségnek örvend az utóbbi időben, a szakma elismerését is elnyerte, amikor idén márciusban átvehette a Fonogram-díjat.

szponzorált tartalom
Egy aláíráson is bukhat a teljes örökség
szponzorált tartalom
Több mint kétezer diák vett részt az MVM Okosbútor versenyén
Ma 15.30-tól Makón: St. Mihály-Astra
Több mint három hét szünetet követően ma újra bajnoki mérkőzést játszik a KÉSZ-St. Mihály csapata a női labdarúgó NB I.-ben.
A dobogó csúcsán állva ünnepelhette nagy sikerét Szabó Ádám
Habár még három futam hátravan a sorozatból, nem kérdés többé a bajnok kiléte az MNASZ Országos Amatőr Gokart Bajnokságban.
Indoklás nélkül letiltotta a magyar kormány hivatalos fiókját a Twitter
Mindez annak tükrében rendkívül érdekes, hogy az Európai Bizottság épp a mai nap fogja publikálni első jogállamisági jelentését.
Most már tudjuk, kinek van a legtöbb Eminem-tetoválása a világon
Tíznél nagyobb számban tessék gondolkodni.
Operatív Törzs: holnaptól elkezdődik a testhőmérséklet-mérés az oktatási intézményekben (videó)
Október 1-től 37,8 fok felett egyetlen diákot sem engednek be az iskolákba.
Szentesen nyitott adománykoordinációs pontot a Magyar Református Szeretetszolgálat
A délkeleti országrészen belüli adománygyűjtést és -elosztást teszi hatékonyabbá az a 20 m2-es adománykoordinációs pont Szentesen, mely „A Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány infrastrukturális fejlesztése” (EFOP-2.2.15-16-2017-00014) projekt révén valósult meg. A szervezet 650 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült az Európai Uniótól és a Magyar Kormánytól, melyből további két adománykoordinációs pont, valamint két raktárközpont létesült.