Bulvár, celeb

2014.08.08. 18:46

Mozivásznon párbajoznak a Dumaszínház tagjai

A Hadházi László és Kiss Ádám főszereplésével készülő filmet Paczolay Béla rendezi.

Dumapárbaj címmel augusztus elején kezdik el forgatni a Dumaszínház két ismert tagjának főszereplésével készülő mozifilmet, amelyben [namelink name="Hadházi László"] Karinthy-gyűrű díjas humorista és [namelink name="Kiss Ádám"], a Dumaszínház legfiatalabb tagja kel versenyre egymással a vásznon.

A [namelink name="Paczolay Béla"] rendezésében készülő játékfilmnek a filmalap döntőbizottsága 267 millió forint gyártási támogatást szavazott meg - közölte pénteken a Magyar Nemzeti Filmalap.

A Kalandorok és a Bányató című filmekkel sikereket elért Paczolay Béla mozijában a veterán humoristát minden nap körülrajongják, ám egy napon egy fiatal trónkövetelő lép a színpadra. A kérdés az, hogyan védheti meg a helyét a tehetséges ifjú kihívóval szemben és ezért mi mindenre képes.

A vígjáték producere [namelink name="Hutlassa Tamás"], operatőre [namelink name="Szatmári Péter"] lesz, a forgatókönyvet [namelink name="Sallai Ervinnel"] közösen [namelink name="Lengyel Balázs"] és [namelink name="Lovas Balázs"] jegyzi.

A két humorista mellett a főbb szerepekben [namelink name="Eszenyi Enikő"], [namelink name="Gubik Ági"], [namelink name="Jordán Adél"], [namelink name="Vajdai Vilmos"] lesz látható, de feltűnik majd [namelink name="Kamarás Iván"] és [namelink name="Kovács Lajos"] is.

A Dumapárbaj forgatása augusztus 11-én kezdődik és szeptember közepéig tart Budapesten. A bemutatót decemberre tervezik.

Címkék#film

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!