Bulvár, celeb

2009.03.18. 17:58

Natasha Richardson agyhalott

Agyhalott Natasha Richardson. Ezt írta szerdán a New York Daily News című amerikai lap családi forrásokra hivatkozva. Más amerikai médiajelentések szerint a 45 éves brit színésznőt gépek tartják életben.

Delmagyar.hu

Szerdán tévések és fényképészek hada várta a családtagokat a New York-i Lenox Hill kórháznál, ahová Montrealból szállították a színésznőt egy magánrepülőn, amelyen rajta volt férje, az 56 éves Liam Neeson, világhírű filmsztár. A médiafelvételeken látni lehetett, hogy megérkezik Natasha Richardson két fia, színész-édesanyja, Vanessa Redgrave, és testvére, Joely.

Richardson hétfőn, egy kanadai síparadicsomban szenvedett súlyos fejsérülést, majd került a montreali Sacre-Coeur kórházba. Innen szállították át New Yorkba. A színésznő állapotáról egyelőre nem közöltek pontos információt. Annyit lehet csak tudni, hogy Richardson egy kezdők számára használható sípályán bukott fel a kanadai Mont Tremblant síparadicsomban. A baleset után egy órával jelezte, hogy nem érzi jól magát, ezért hívtak hozzá mentőt és vitték a montreali kórházba.

Natasha Richardson férjével, Liam Neeson-nal

Natasha Richardson férjével, Liam Neesonnal.
A brit származású Richardson édesanyja a híres színésznő, Vanessa Redgrave édesapja pedig a néhai rendező, Tony Richardson. Natasha Richardson szerepelt egyebek mellett Koltai Lajos, az Este című filmjében, édesanyjával együtt. 1998-ban Tony-díjat kapott a Kabaré című musicalben nyújtott alakításáért.

Férjét, Liam Neesont a "Nell, a remetelány" forgatása közben ismerte meg, majd 1994-ben összeházasodtak, két fiúk született. Testvére, Joely Richardson a népszerű Kés/Alatt című filmsorozat egyik főszereplője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!