Fotó: TOBY MELVILLE / POOL / AFP

Kamerák előtt sírta el magát Harry herceg (videó)

Sussex hercege a WellChild díjátadóján mondott beszédet, amikor váratlanul megrohamozták az érzelmei.

Ezen a rendezvényen olyan embereket tüntetnek ki, akik a legtöbbet tettek a súlyosan beteg gyermekekért, illetve azokat a kis betegeket, akik példamutatóan küzdenek azért, hogy legyőzzék a szervezetüket megtámadó kórt.

Harry herceg mindig is szívügyének tartotta a beteg gyermekek sorsát, és sokat tett azért, hogy felhívja a világ figyelmét rájuk. Különösen a szegény országokban élőkre, ahol nem, hogy gyógyszer és megfelelő ellátás, de néha még ivóvíz sem jut a gyengélkedő kicsiknek.

Beszédében kitért arra, hogy amióta kisfia, Archie Harrison Mountbatten-Windsor megszületett, sokkal érzékenyebben érintik a gyermekekkel kapcsolatos dolgok. Nosztalgikus hangulatban elmesélte, hogy tavaly senki sem gondolta úgy, hogy készek volnának a szülőségre Meghan Markle-el, de ők tudták, hogy gyermeket szeretnének. Ez volt az a pont amikor a herceg hangja elcsuklott, és mindenki megdöbbenésére elsírta magát a kamerák előtt.

Borítókép: Harry herceg a WellChild díjátadóján mondott beszéde közben 2019. október 15-én

Hozzászólások

szponzorált tartalom
Február 28-ig lehet jelentkezni az Adj Egy Ötöst! iskolai szemléletformáló programra
Sikerült kifizetniük a hétmilliós hitelt Eperjesnek
Nincs könnyű helyzetben az új eperjesi településvezetés. Év végén az önkormányzat likvid hitelét is csak úgy tudták kifizetni, hogy többen nem vették fel a járandóságukat, illetve mentőövet jelentettek az utolsó pillanatban beérkezett földhaszonbérleti díjak is.
Kiderülhet, mitől nő ilyen hatalmasra a titokzatos óriáskalmár
A busz méretű, tányérnyi szemű monstrumnak még egyetlen példányát sem tudták élve elfogni, de lefotózni is csak 2004-ben sikerült először.
64 éves férfi rongált emlékművet Makón
A makói rendőrök elfogtak egy 64 éves helybeli férfit, aki megrongált egy belvárosban található emlékművet.
Hat évet kapott a szegedi kábítószer-kereskedő
Jelentős mennyiségű kábítószer-kereskedelem miatt ítéltek el hat év börtönbüntetésre a Szegedi Ítélőtáblán egy helyi férfit kedden.
Többfelé tovább romlott a levegőminőség
A meteorológia előrejelzés alapján a következő napokban nem várható jelentős javulás.
Szerb–magyar egészségügyi együttműködés jött létre
Vajdaság Autonóm Tartományt érintő együttműködési megállapodást írt alá Horváth Ildikó magyar egészségügyért felelős államtitkár és Zoran Gojković vajdasági tartományi egészségügyi titkár tegnap Szegeden.