Bulvár, celeb

2019.05.15. 10:41

Őrült jelenetek a Spektrumon - sokkoló videó

Az utóbbi időben számos olyan videófelvétel került napvilágra, ahol vakmerő sofőrök messze túllépve a sebességhatárt előzgetik az autókat, veszélybe sodorva ezzel nem csak saját, de mások életét is.

Munkatársunktól

A Spektrum "Végveszélyben" című sorozatában hasonló hátborzongató amatőr videókat láthatnak a nézők, ahol a drámai képkockák garantáltan megemelik mindenki pulzusát. A 13 részes dokumentumfilmben láthatunk végzetes épületbontást, az úton agyvérzést elszenvedő buszsofőrt, autóversenyen a nézők közé sodródó autót, repülőgépet, aminek éppen manőverezés közben áll le a motorja, és egy olyan nőt is, aki az autóban ad életet gyermekének.

 


A sorozat azonban sokkal több, mint hihetetlen felvételek gyűjteménye. Lenyűgöző személyes történeteket mutat be az események érintettjeiről, résztvevőiről. A mélyebb betekintést nyújtó interjúk révén a nézők megismerhetik a videórészletek hátterét és a személyes háttértörténeteket.


Végveszélyben premier – Spektrum május 15. 21 óra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!