Bulvár, celeb

2009.05.27. 08:46

Pákó majdnem vízbe fulladt a forgatáson

Több izgalmas pillanat is vár az RTL Klub Kalandra fal! című műsorának nézőire a ma esti adásban. Fekete Pákó például kis híján vízbe fullad.

Delmagyar.hu

A mai adásban Horváth Éva, Cooky, Bárdosi Sanyi, Pákó, Hujber Feri, Peller Mariann, István Dani és Kiszel Tünde térnek vissza, hogy a már korábbi adásokban egyszer szerepelt falakat a saját stílusukban próbálják leküzdeni, mondani sem kell, nem sok sikerrel. A cél érdekében Cooky delfinként veti magát a habokba, Mariann egy rák, Dani pedig egy pingvin bőrébe bújik. Éva és Sanyi pedig erotikus mozdulatokat idéznek fel az előző adásokból.

Pákó és Cooky együttesen küzdenek meg a fallal és a magyar nyelvvel is. Az önkívületbe esett Pákó ölbe kapja franciát és áttöri vele a falat, majd lebirkózza a megrettent rádiós műsorvezetőt. A fekete párducnak egyébként nem ez lesz az egyetlen emlékezetes pillanata. Az egyik fal újraértelmezése során annyira megijed, hogy kis híján vízbe fullad. Az izgalmas pillanatokat ma este láthatják az RTL Klubon.

Címkék#show#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!