Saját élete filmjét viszi vászonra Mosolyka

Csuja Imre, Udvaros Dorottya és természetesen maga Hozleiter Fanny is szerepel a filmben, aminek a végefőcímét Kiss Tibiék írták.

Hozleiter Fanny, Mosolyka, bestselleríró, blogger, motivációs előadó férje, a Quimbi központi e-mail címére küldött levélben kérte fel a zenekart egy dal megvalósításához, a házaspár álomfilmjéhez a Mosolyka – Majd helyett MOST-hoz.

Az egész estés játékfilm Mosolyka életét veszi alapul, a Majd helyett MOST szereplőgárdáját pedig olyan színészek erősítik többek közt, mint Udvaros Dorottya, Szabó Győző és Csuja Imre, akivel Tibinek is lesz egy közös jelenete a filmben – írja a szeretlekmagyarorszag.hu.
 

Kép forrása: mosolyka.blog.hu
Kép forrása: mosolyka.blog.hu

Kiss Tibi a megkeresés után már másnap felhívta Mosolykát, hogy lenne is egy dal, ami szerinte illene a film hangulatához. Fanni másnap már kocsiba is ült párjával, és meg sem álltak Tibiék próbaterméhez.

Mivel még kerekesszékkel közlekedem – de nagy iramban fejlődöm – ezért a próbaterem hosszú lépcsőit áthidalva Tibi fogta a gitárját és lejött hozzánk a parkolóba. Igazán életre szóló élmény volt mellette ülni és hallgatni élőben. Ráérzett a dalra és egyből tudtuk, hogy szeretnénk. Már láttuk is a filmben egy jelenetnél és a végén a főcím alatt.
Micsoda hangulatban fognak kimenni a moziból! Már most imádjuk a gondolatot. Aztán felgyorsultak az események. Mivel egy igazán szuper csapattal forgatjuk a filmünket, akik nagyon kreatívak így adta magát, hogy együtt el is készítjük a Táncoljatok és énekeljetek dalhoz a klipet.”

A klipet a Balaton partján forgatták, ahol a zenekar rajongói jelentkezhettek statisztának. A klip producere Mosolyka és férje, Sándor azaz Pegasus Envoyé, aki Vékony Zoltán operatőr és Kiss Tibi mellett a kisfilm rendezéséért is felelt. Az utómunkálatokat a Joyful Pictures, Vékony Zoltán és Hozleiter Fanny végezték.
 

A vörösterror népbiztosa volt
Az egyház érdeklődésünk nyomán most kivizsgálja, ki gondoskodik a nyughely fenntartásáról.
A magyar válogatott továbbra is az 52. helyen
A sort továbbra is a világbajnoki bronzérmes Belgium vezeti.
Robotok is bedobják magukat a riói karneválon (videó)
A Rosas de Ouro csapatának dobosait robotok kísérik a most kezdődő fesztiválon.
Árokba borult egy kisteherautó
Árokba borult egy oxigén palackokat szállító jármű Csólyospálos és Forráskút között.
A Hegedűs a háztetőn című musicalt mutatja be a kolozsvári magyar színház
A premiert pénteken tartják.
Harmadik alkalommal rendezik meg a hétvégi magyar iskolák találkozóját
Az idei esemény egyik témája az lesz, hogyan lehet egységes oktatási felületet biztosítani az intézmények számára.